Aalborg chokoladen

Aalborg Chokoladen

Chokolade er en alvorlig sag
Hos Aalborg Chokoladen går indehaver John Aslak Jensen og hans 15 medarbejdere aldrig på kompromis med kvaliteten. Hvert eneste stykke chokolade, der finder vej til de specielt designede æsker, er produceret i virksomhedens lokaler i Aalborg Øst efter egen opskrift og derefter nøje udvalgt. Stykke for stykke.

1 til 24 af 30

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 30

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Aalborg Chokoladen producerer eksklusivt håndlavet chokolade i høj kvalitet. 
Deres chokolade fremstilles efter gamle traditioner og af opskrifter, der er gået i arv fra et af Aalborgs fineste konditorier tilbage i 1930’erne, Konditori Kristine.
Aalborg Chokoladen ønsker at udvikle produkter og smagssammensætninger, der tager udgangspunkt i deres kunders ønsker og behov.


Derfor er de råvarer Aalborg Chokoladen anvender valgt med stor omhu, og er blandt de bedste i verden. Chokoladen stammer fra Tanzania og Grenada og har et kakaoindhold på op til 70%. Marcipanen fremstilles af mandler fra Spanien og Californien og består af en mandelmasse på op til 66%. Både chokoladebasen og marcipanen laves eksklusivt til netop Aalborg Chokoladen.


Aalborg Chokoladen sætter en ære i at give deres kunder den bedste chokoladeoplevelse, og hvert eneste stykke chokolade i æskerne afspejler derfor både råvarernes kvalitet og håndværket bag. 15 års lidenskab og erfaring i hvert et stykke lavet med kærlighed.

 

TronLogo

TronLogo