Boncoca

Boncoca

Lakrids, chokolade, vin og alt det man drømmer om i en lækker gaveæske.
Drømmer du om at få dit eget navn på konfektureprodukter af høj kvalitet, eller vil du på anden vis profilere din virksomhed gennem konfektureprodukter, hjælper vi gerne med ideudvikling, koncept, etikette og emballage.

1 til 24 af 323

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 323

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Der er mange muligheder med Boncoca

Råvarerne er det bærende element i Boncocas egen produktion, ligesom deres importerede varer fra både ind- og udland også er af højeste kvalitet. Og udvalget er stort: Håndlavede logobolcher, som bliver lavet med originale opskrifter der stammer helt tilbage fra 1864 og med bolche kogere, som har mere end 20 års erfaring er der næsten ikke nogen opgave, som de ikke kan håndtere. Der bruges kun naturlige farver og aromaer i Boncocas håndlavede bolcher, som produceres i Blåvand.Slikkepinde med logofolie, kan laves i mange forskellige størrelser, former og smagsvarianter. Vi kan trykke dit firmanavn, budskab eller andet hvis du ønsker det. Alle Boncocas slikkepinde bliver selvfølgelig kun lavet med naturlige farvestoffer.


Logo chokolade kan vi tilbyde både som kuvertchokolade eller flowpakket. Boncocas logo chokolade er belgisk – med et kakaoindhold på op til 70%


Private label / logo på emballage, har vi mulighed for at producere i små eller større mængder. Næsten hele Boncocas sortiment kan laves som private label og vi tilbyder også tryk/gravering på træ og hatteæsker.

TronLogo

TronLogo