Clique

Clique

Klassiske, prisvenlige basisvarer i god kvalitet og mange farver.

Tøjet fra Clique kan bruges både i din fritid og på arbejde og er udmærket som profiltøj for at skabe et ensartet, professionelt udtryk for din virksomhed. Her finder du Clique T-shirts, polo shirts, trøjer, jakker mv. i lækker kvalitet og med moderne pasform.

9 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

9 vare(r)

pr. side

Alle er vigtige i et succesfuldt firma
Clique er unik takket være sit brede udvalg af farver og størrelser til både mænd, kvinder og børn. 
Cliques styrke er også det brede sortiment, der indeholder et fremragende udvalg af basisserier og tilbehør af god kvalitet, men også mange nye modeller, som naturligvis er præget af nutidens trends.


New Wave har fokus på bæredygtighed og ressourcespil
Vores leverandør af Clique, Newwave Profile, har gennem deres globale institution mulighed for at gøre en forskel. Newwave Group arbejder med social- og miljømæssig bæredygtighed, der bidrager til globalt aftalte mål for bæredygtig udvikling. Som kunde støtter du dette arbejde.


Produktion af tekstiler udgør en meget stor del af den samlede miljøbelastning, hvorfor det er vigtigt at fokusere på mere bæredygtige produktionsmetoder. Vi ved, at I bliver mødt med krav om produkter, der både er produceret af økologiske materialer, og produktionsmæssigt lever op til nutidens krav om minimal brug af skadelige kemikalier.Her kan du læse mere om New Waves CSR - Corporate Social Responsibility

TronLogo

TronLogo