Costa Nova

Costa Nova

Costa Nova er inspireret af naturen og den portugisiske keramiktradition.

Kærligheden til liv, familie, venner og god mad har inspireret Costa Nova til at skabe fine stentøjskollektioner, der kombinerer kvalitet og design med det bedste inden for keramisk håndværk.

10 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

10 vare(r)

pr. side

Costa Nova producerer innovativt og bæredygtigt stentøj fremstillet af de bedste naturressourcer i Portugal.
Costa Nova omfavner "håndlavet" og bevarer deres europæiske arv ved fremstillingen af deres stentøjskollektioner, der bringer unikke og elegante stykker til bordet og til hjemmet, der passer perfekt til nutidens måde at leve på og som kan holde i generationer.
Costa Nova blev født i en lille portugisisk fiskerby tæt på Atlanterhavet. I dag bærer Portugals navn og arv over hele verden Costa Nova på tværs af de fem kontinenter i prestigefyldte stormagasiner og butikker, hoteller og berømte restauranter.


Costa Nova er velegnet til brug hver dag og tåler ekstreme temperaturer. Produkterne er fremstillet af de bedste naturlige og genanvendelige råmaterialer fra Portugal og med fabrikkens egne fremstillingsmetoder inden for højbrændt stentøj.


Avanceret miljøvenlig teknologi møder håndværk, når fabrikken producerer nutidigt og holdbart stentøj. Costa Nova skaber stentøj, der er produceret så bæredygtigt som muligt i Portugal. Selvom stentøj kan bruges tusindvis af gange gennem flere generationer, så har Costa Nova forpligtet sig til at beskytte miljøet ved at undgå unødvendig belastning gennem de ressourcer, der bruges i fremstillingen. Det sker bl.a. ved at spare energi samt mindske udledningen til atmosfæren ved brænding, brug af lokale naturressourcer, avanceret vandbehandling og reduceret vandforbrug, brug af en høj procentdel af genanvendelige materialer i produktionen, genbrugsemballage, brug af solenergi m.m.

TronLogo

TronLogo