Craft

Craft

Craft sportstøj siden 1973.

Her får du et bredt udvalg af funktionelt træningstøj, og stilfuldt, atletisk hverdagsbeklædning, der er velegnet til firmaprofilering. Tilsammen har du og dine kollegaer optimal mulighed for at opbygge en stærk, samlet identitet samt udføre optimalt under den næste træning. 

1 til 24 af 28

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 28

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Hvem er Craft?
Craft er et sportsbrand fra Sverige. Specialister i udførelse af tekstiler og tøj. Vælg Craft til din ultimative træningsoplevelse. Som Craft selv siger det, er det til hverdagens helte.


Craft udvikler funktionelt sportstøj designet til at holde over tid og modstå hårde miljøer og vejrforhold. Derudover øger Crafts produkter brugerens sportspræstationer. Crafts tøj er en del af sportsoplevelsen, en forlængelse af kroppen - næsten som en anden hud. Din oplevelse er deres passion. Derfor udvikler Craft ders produkter omhyggeligt og med stor opmærksomhed på materialer, funktion og kvalitet. En anden hud for os betyder ansvar, for dig som bruger og også for hele processen. Vores ansvar strækker sig derfor fra individet og produktets livscyklus til vores kolleger og leverandører, transport og i sidste ende hele samfundet.


Craft ønsker at efterlade så få fodaftryk på jorden som muligt samt undgå alle former for miljøoverskridelser. Dette er et højt rangeret mål. Craft arbejder aktivt og på flere forskellige måder for at sikre, at deres produkter er holdbare og af god kvalitet uden at påvirke miljøet negativt. Craft undgår at bruge unødvendige tilsætningsstoffer i deres materialer. Mange af deres produkter er lavet af ren polyester. Så vidt muligt er de omhyggelige med ikke at blande polyester med materialer, der ikke er miljøvenlige eller med mennesker. Denne praksis letter også muligheden for genbrug på et senere tidspunkt. I nogle af vores produkter bruger Craft ren uld. Alle deres uldprodukter er lavet af såkaldt ikke-muldyruld, hvor ingen dyr er kommet til skade i processen.


TronLogo

TronLogo