Cutter & Buck

Cutter and Buck

Ikonisk tøj til den aktive livsstil

Enestående alsidighed, perfekt til arbejde, hjemmearbejde, rejser, date night, golf, gåture, sejlsport, vandreture, underholdende og til at vise dit hold stolthed og fansupport når i deltager i messer, events, møder etc.

1 til 24 af 104

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 104

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Virksomhedernes sociale ansvar


Hos Cutter & Buck tror man på, at enhver person er unik og værdifuld. De tror på at skabe et ansvarligt og etisk arbejdsmiljø for deres medarbejdere. De tror på at behandle alle mennesker med respekt og værdighed, og de forventer, at deres leverandører opretholder lignende værdier. Cutter & Buck søger leverandører, der stræber efter at opretholde bæredygtig social og miljømæssig forretningspraksis. Cutter & Buck mener, at organisationer, der er socialt og miljømæssigt ansvarlige, er bedre rustet til at lykkes og trives i en verden i hastig forandring.


Cutter & Bucks compliance -partnere, FLA, QCA , Bureau Veritas og CTPAT, er grundlaget for og strukturen i deres compliance -program. Deres engagement i Fair Labor Association (FLA) er baseret på deres virksomhedsværdier vedrørende arbejdstagerrettigheder, sikre og sunde arbejdsforhold og en fair og rimelig behandling af alle personer, der er ansvarlige for fremstilling af Cutter & Buck -beklædningsgenstande i hele deres forsyningskæde. Cutter & Bucks deltagelse i Quality Certification Alliance (QCA) er fokuseret på at sikre produktkvalitet og sikkerhed for deres forbrugere, med stort fokus på en sikker forsyningskæde, arbejdstagerrettigheder og miljøforvaltning. Bureau Veritas fungerer som deres udpegede 3. rd-partsudbyder af uafhængige sociale overensstemmelsesrevisioner. Disse udføres regelmæssigt hos de oversøiske leverandører, hvor deres produkter fremstilles samt deres egne indenlandske faciliteter. Toldhandelspartnerskabet mod terrorisme (C-TPAT) er et frivilligt og samarbejdsprogram, der anvender bedste praksis inden for forsyningskædesikkerhed, der understøtter initiativerne fra Homeland Security.


Cutter & Bucks virksomhedskultur vægter deres medarbejdere og leverandører en høj værdi ved at anvende disse principper i forvaltningen af deres forsyningskæde. Cutter & Buck er forpligtet til at sikre medarbejderne en sikker arbejdsplads med en adfærdskodeks og en rimelig løn og en forsyningskæde, der fokuserer på produktsikkerhed, miljømæssig bæredygtighed og beskyttelse mod indtrængen.

TronLogo

TronLogo