Design Letters

Hos PromotionMakers finder du som virksomhed, et stort udvalg af miljøvenlige produkter fra DESIGN LETTERS®. Du har meget at vælge imellem, i det brede sortiment. Du finder BPA- BPS-fri drikkedunke, der selvfølgelig tåler opvaskemaskine samt lækre to-go termokopper og termoflasker i stilrent nordisk design med et klart og tydeligt budskab til forbrugeren omkring genanvendelighed i dagligdagen.  Giv en lækker og anvendelig firmagave og vær med til at gå forrest i kampen om at nedbringe brugen af engangsservice og plastic. 

11 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

11 vare(r)

pr. side

DESIGN LETTERS® siden 2009

DESIGN LETTERS®er en dansk designvirksomhed, der blev grundlagt i 2009 af den tidligere interiørjournalist og tekstforfatter Mette Thomsen. Mette havde altid ønsket at forene sin passion for bogstaver min sin interesse for design.

Forinden var der ingen fashionable bogstaver til boligindretningen med et design, som appellerede til den stilbevidste forbruger. Som det første lancerede Mette en serie af radikalt.

DESIGN LETTERS®produkter designes i København og sælges eksklusivt til virksomheder af PromotionMakers.

 

Arne Jacobsen DESIGN LETTERS® - historien bag

Senere blev produktporteføljen udvidet til at inkludere en lang række designprodukter, hvor Arne Jacobsen’s håndtegnede typografi fra 1937 spiller en stor grafisk rolle. Ud af det kom der smukke ord og bogstaver med et lækkert grafisk design, der inviterer den moderne forbruger til at give deres hjem og outfit, personlighed og kant. Arne Jacobsen DESIGN LETTERS® udfyldte derfor med det samme et tomrum hos forbrugerne.

 

DESIGN LETTERS® bogstaver

Du kan bruge de ikoniske bogstaver til at kommunikere med stil. Brug hele alfabetet til at sætte dit eget præg på virksomhedens budskaber. Giv dem til medarbejdere og kunder, hvor de kan få hver deres unikke drikkedunk, to-go-kop med bogstaver, der repræsenterer dem. Lav navneskilte til dine møderum eller personlige navneskilte til chefens kontor. Du kan også vælge at give et krus til en barselsgave, med barnets forbogstav på koppen. Kun fantasien sætter grænserne.

 

Miljøvenlige firmagaver

Selvfølgelig er DESIGN LETTERS® også miljøbevidste. Alle produkter produceres i høj kvalitet med maksimal levetid og størst mulig brugsværdi. Det er produkter der kan bruges igen og igen.

Siden august 2019 er 98% af alle emballager og pakninger fri for engangsplast. DESIGN LETTERS® bruger 100% genanvendt polyester og øko-certificeret tekstil.

95% af alle produkter bruger søfart som transportform. Den Europæiske lovgivning REACH, Stockholmkonventionen samt alle andre EU-regulativer overholdes, hvilket sikrer minimal risiko for sundhed og miljø.

 

Miljøvenlige produkter 

Hos PromotionMakers kan du som virksomhed, eksklusivt købe de populære og miljøvenlige produkter fra DESIGN LETTERS®. Lad dig friste af de mange muligheder i det brede sortiment.

Her kan du læse om nogle af vores DESIGN LETTERS® produkter: 

 

Design Tech

Sæt turbo på opladningen af din telefon med de stilfulde og hurtige opladere og køb et sejt opladningskabel til Apple. Kablet har skrevet HEY i en ende og HELLO i den anden – smart ikke?

 

Til baren

Indret din egen hjemmebar med de flotte cocktails for to, mix din drink I vores shaker, hold den kold i karaflen og lad den stå i køleren, når dine gæster kommer. Så er der lagt op til en hyggelig aften med design, der pryder ethvert hjem.

 

Borddækning & dekoration

Byd dine gæster velkommen med en frist duft f.eks på badeværelset med de lækre duftlys, der kommer i en smuk genanvendelig porcelænskop i matglaseret Fine Bone China. Du kan også vælge vores 2-i-én favoritvase, der også kan bruges som lysestage. Favoritvasen er perfekt som gave til en fødselsdag, receptionsgave eller pynt såvel hjemme som på kontoret.

 

Har du spørgsmål til køb af produkter fra DESIGN LETTERS®?

Hvis du har spørgsmål til køb af produkterne fra DESIGN LETTERS®, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller klik på “brug for hjælp” knappen i det nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

TronLogo

TronLogo