Design Letters

Design Letters

Gør det personligt
Design og bogstaver er omdrejningspunktet i Design Letters' unikke portefølje af funktionelle designprodukter.
Design Letters er et dansk brand med en unik kollektion af personligt design, der holder. Personlige smykker og musthaves til hjemmet og livet på farten.

11 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

11 vare(r)

pr. side

Design Letters siden 2009
DESIGN LETTERS® er en dansk designvirksomhed, der blev grundlagt i 2009 af den tidligere interiørjournalist og tekstforfatter Mette Thomsen. Mette havde altid ønsket at forene sin passion for bogstaver min sin interesse for design. Forinden var der ingen fashionable bogstaver til boligindretningen med et design, som appellerede til den stilbevidste forbruger. Som det første lancerede Mette en serie af radikalt. DESIGN LETTERS® produkter designes i København og sælges eksklusivt til virksomheder af PromotionMakers.

 

Arne Jacobsen x Design letters - Historien bag
Senere blev produktporteføljen udvidet til at inkludere en lang række designprodukter, hvor Arne Jacobsen’s håndtegnede typografi fra 1937 spiller en stor grafisk rolle. Ud af det kom der smukke ord og bogstaver med et lækkert grafisk design, der inviterer den moderne forbruger til at give deres hjem og outfit, personlighed og kant. Arne Jacobsen DESIGN LETTERS® udfyldte derfor med det samme et tomrum hos forbrugerne.

 

Design Letters bogstaver
Du kan bruge de ikoniske bogstaver til at kommunikere med stil. Brug hele alfabetet til at sætte dit eget præg på virksomhedens budskaber. Giv dem til medarbejdere og kunder, hvor de kan få hver deres unikke drikkedunk, to-go-kop med bogstaver, der repræsenterer dem. Lav navneskilte til dine møderum eller personlige navneskilte til chefens kontor. Du kan også vælge at give et krus til en barselsgave, med barnets forbogstav på koppen. Kun fantasien sætter grænserne.

 

Miljøvenlige firmagaver
Selvfølgelig er DESIGN LETTERS® også miljøbevidste. Alle produkter produceres i høj kvalitet med maksimal levetid og størst mulig brugsværdi. Det er produkter der kan bruges igen og igen. Siden august 2019 er 98% af alle emballager og pakninger fri for engangsplast. DESIGN LETTERS® bruger 100% genanvendt polyester og øko-certificeret tekstil. 95% af alle produkter bruger søfart som transportform. Den Europæiske lovgivning REACH, Stockholmkonventionen samt alle andre EU-regulativer overholdes, hvilket sikrer minimal risiko for sundhed og miljø.

 

TronLogo

TronLogo