Elvang

Elvang

Elvang Denmark er kombinationen af tidløs, nordisk æstetik og peruviansk håndværk skabt til at bestå. 
Designet er enkelt og elegant med et stilrent udtryk i luksuskvalitet. Desuden er Elvang specialister i alpaka-uld og andre uimodståelige, bæredygtige materialer.


2 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

2 vare(r)

pr. side

Historien om Elvang
Er den om at rejse ud i verden og være vidne til kvalitet og håndværk, som kun århundrede lange traditioner kan have lagt fundamentet for. Og om ikke at kunne give slip på de indtryk igen.


Det var hvad, der skete, da Elvang vendte retur fra en rygsæksrejse i Peru i 2002. Her oplevede de på tæt hold den traditionsrige peruvianske kultur og ikke mindst alpakaen, hvis uld regnes for en af de fineste fibre i verden. Et år senere var Elvang Denmark født, og de introducerede som de første i Skandinavien plaider i alpaka-uld. I dag sælges Elvang i mange lande verden over.


For Elvang er det essentielt at tage bæredygtige og ansvarlige valg, der sikrer ordentlige vilkår i hele forsyningskæden: lige fra aflønning af alpakahyrden til forholdene for medarbejdere på de lokale væverier, transporten hjem fra Peru, genbrug af leverandørers emballage og gaveæsker lavet i recycled pap. Elvang er Fair Trade certificeret hos World Fair Trade Organization (WFTO) på højeste niveau, som en af de eneste virksomheder i Danmark.


Elvang drives på et fundament af etik, integritet og respekt  – for deres omgivelser, menneskene de arbejder sammen med og de designs, de sender ud i verden.

TronLogo

TronLogo