Global

Global

 

Global produkter

Med Rosendahl Design Icons og global produkterne bliver det endnu lettere at finde kvalitetsprodukter til hjemmet og shoppe designikoner. Her på siden finder du de mest populære firmagaver fra Rosendahl's ikoniske mærke Global - hvor traditionsrigt håndværk og konstant udvikling smelter sammen til et stilistisk udtryk.

3 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

3 vare(r)

pr. side

Håndslebet siden 1985

Nu er det traditionsrige mærke Global en del af Rosendahl Design Icons - et mærke, hvis knive smelter den japanske filosofi, det traditionsrige håndværk og den konstante udvikling sammen til et enkelt, stilistisk udtryk. Det sker i hænderne på de kyndige knivmagere fra fabrikken i Yoshikin, som med dedikation og nøjagtighed fremstiller hver enkelt kniv i hånden. De japanske knivmagere omsætter japansk stål til knive af exceptionel hårdhed og kvalitet i perfekt balance, styrke og effektivitet på et fundament af tradition og innovation.

 

Den japanske kniv

I Japan opfatter man en kniv som en forlængelse af kokkens identitet. Den filosofi er spejlet i en Global kniv. Kniven er formet i harmoni med hele armen og hånden, og er et redskab, der med sin enkelthed og uhørte skarphed raffinerer køkkenet i et helt liv.


Mød designeren bag

Det var den japanske industrielle designer, Komin Yamada, uddannet fra Ikui industrial School i Tokyo, der udtænkte det dengang revolutionerede knivkoncept på bestilling fra Yoshikins ejere, som ville producere den ultimative køkkenkniv. Opgaven lød på at udvikle en serie knive med en innovativ optimering af design og funktion, som også henvendte sig til professionelle kokke. 


TronLogo

TronLogo