JUNA

Juna


Serier fra Juna

Juna er dansk interiørdesign med stærke Skandinaviske rødder. Boligtekstilerne er både klassiske og moderne i linje med tiden, skabt ud fra en designproces, der sikrer Juna filosofien omkring høj kvalitet og øje for detaljen. Vi udvikler os og bevarer værdierne, der har skabt et loyalt bånd til vores kunder siden 1972.

4 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

4 vare(r)

pr. side

Naturlige, nordiske tekstiler

Tekstiler fra Juna, er nu en del af Rosendahl Design Icons - men Junas historie går helt tilbage til 1972, hvor det danske tekstilmærke blev grundlagt. Juna har stærke nordiske rødder i naturen, der hylder bæredygtighed, komfort og høj kvalitet indhyllet i et smukt og nutidigt design. Juna fortæller en historie gennem hvert udtryk, mønster, farve- og materialevalg, som trækker synlige, skandinaviske tråde ud i alle afkroge af designet. Juna tager deres opdrag alvorligt og sørger i hele deres tilgang for at efterlade en smuk verden med tanke for miljøet og det landskab, der ligger til grund for mærkets eksistens.

 

Bæredygtighed

Mærkning og standarder

Hos Juna tror de på bæredygtighed, og derfor er det også vigtigt for Juna, at deres produkter er produceret på en hensigtsmæssig måde - både for dig og for miljøet. At tekstiler er økologiske eller bæredygtige, er på ingen måde ensbetydende med, at man skal gå på kompromis med den øvrige kvalitet. Juna sætter en ære i at producere deres produkter efter de højest mulige miljømæssige og etiske standarder. Som dokumentation herfor kan Juna fremvise en række certifikater fra etiske mærkningsordninger.


Moderne design bliver forenet med traditioner

Juna arbejder hver dag med de næste sæsoners boligtrends for at kunne forene deres traditioner med nutidens design. Designet rører følelserne igennem ærlige værdier og en snert af poesi. Produkterne er skabt i to årlige kollektioner, som fokuserer på simplicitet og relevans, der vægter traditionerne højt, men bærer en nysgerrighed og passion i sjælen. Juna skaber en skarp historiefortælling igennem deres produkter og tilpasser sig tiden i en forståelig form, der fascinerer og skaber værdi.


TronLogo

TronLogo