SEVERIN

Severin

Man kan kende et SEVERIN-produkt på lang afstand.
Stilfuldt, funktionelt og holdbart design. Igennem mere end 60 år har SEVERIN lanceret el-apparater og er i dag en af de største aktører i Europa. I sortimentet findes hele paletten af el-apparater fra kaffemaskiner til saftpressere – designet til det moderne hjem.

5 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

5 vare(r)

pr. side

Om Severin - en tysk succeshistorie
Mærket Severin har i 125 år stået for førsteklasses produkter med høje kvalitetsstandarder. Det, som i 1892 startede med en lille smedje i den tyske by Sundern, hører i dag til en af de mest velansete mellemstore virksomheder i Tyskland: Om Severin har ca. 2.600 medarbejdere, som producerer innovative elapparater med fremragende kvalitet til rimelige priser til det internationale marked.


Tysk kvalitet
Virksomhedens centrale administration ligger i Sundern. Her ligger også det nye logistikcenter, en moderne udviklingsafdeling, testlaboratorium og kvalitetssikring. Om Severin åbnede allerede i 1995 en produktionsfabrik i Shenzhen, Kina. Efter efterhånden mere end 10 års produktionserfaring blev der åbnet en ny produktionsfabrik i april 2005. På et produktionsareal på 50.000 m² er her beskæftiget ca. 1.400 medarbejdere.


Om Severin over hele verden
Sammen med kompetente og pålidelige samarbejdspartnere leverer Severin nu sine produkter til mere end 80 lande. I Frankrig, Spanien, Nederlandene, Italien og Polen har Severin endvidere egne salgsfilialer. Dertil kommer ud over hovedsædet i Sundern/Sauerland en egen produktionsfabrik i Shenzhen, Kina.


Severins filosofi
Severin - det er traditionsmærket fra Sauerland med en udpræget selvforståelse: "Vi producerer og sælger førsteklasses elapparater til enhver husholdning - og det har vi gjort i mere end 60 år. Vi gør livet lettere og tilbyder livsstil til alle husholdninger". Severin er det ukomplicerede mærke til en præstationsorienteret generation, som har lyst til kvalitet og design inden for sine egne fire vægge.

TronLogo

TronLogo