Wally and Whiz

Wally and Whiz

Glem alt du tidligere har vidst om vingummi!
Wally And Whiz er en historie om omhyggeligt dansk håndværk og en stor kærlighed til vingummi. i 2015, i en lille lejlighed i hjertet af København, kastede Kristian Them Hansen sig ud i at genopfinde den klassiske vingummi. Ønsket var at kreere en lækker og kompromisløs smagsoplevelse. 

1 til 24 af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Bæredygtighed

Hos Wally And Whiz ønsker man, at efterlade planeten bedre, end vi fandt den! Hos Wally and Whiz er bæredygtighed en helt essentiel del af deres mindset, og de er fast besluttede på at ville reducere deres indvirkning på miljøet. De arbejder derfor konstant på at optimere deres arbejdsprocesser, så de kan leve op til deres grønne- og sociale ansvar.


Pantsystem

Hos Wally and Whiz er de utroligt stolte af at have oprettet et helt unikt pantsystem, der giver alle kunder mulighed for at returnere deres plastikbøtter. Når du benytter deres pantsystem, får du - udover god samvittighed - også en af deres flowpacks med hjem som tak for at tage ansvar. De er glade og stolte over at have inspireret andre i branchen til også at indføre et pantsystem - sammen er vi stærkere!.


Produktion
Hos Wally and Whiz benytter de 100% grøn energi. De bestræber sig på at benytte lokale råvarer, leverandører og arbejdskraft. De går ikke på kompromis med kvalitet - og er stolte af at kunne sige, at deres vingummier er håndproducerede i Danmark. Ligeledes bliver deres naturlige smage og farver leveret fra producenter i nærområdet, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet af deres gourmet vingummier. De har siden 2017 reduceret deres CO2-udslip og støttet dansk økonomi ved at in-source deres plastproduktion og flytte den fra Kina til Slagelse, Danmark.


Emballage

Wally And Whiz stræber altid efter at gøre deres emballage mere holdbar. Deres produkter er lavet af tidsløse kvalitetsmaterialer, og de har gjort det muligt at købe refills til julekalendere og cut-outs. Ligeledes kan bøtterne benyttes og genanvendes igen, hvis ikke du ønsker at returnere dem. Vi foreslår, at bøtterne kan anvendes til opbevaring af enten krydderier, vat, mønter, smykker eller lignende. Derudover er al Wally And Whiz' pap og papir certificeret af Forest Stewardship Council (FSC), hvilket betyder, at de er med til at støtte bæredygtig skovdrift.

TronLogo

TronLogo