Firmajulegaver2019-08-14T11:15:52+01:00

Firmajulegaver

Firmajulegaver

Vi har 2 forskellige vælg-selv-gaveshops at vælge i mellem, kontakt os for at høre nærmere og se de mange gaver i forskellige kategorier. 

Vores firmajulegaver dækker over alt fra lækre gaveæsker, julede gavepakker, julekalendere, kunde- og receptionsgaver, specielt egnet til julen og vores gavekort til vælg-selv-gaveshop.

Firmajulegaver er en værdsat gave til både kunder og medarbejdere. Det giver dig en mulighed for, at anerkende dine medarbejdere og kollegaer for deres indsats, eller dine gode kunder og forretningsforbindelser. Det viser at du sætter pris på Jeres samarbejde og dem som person.

Har du svært ved at vælge firmajulegaven til dine medarbejdere?

Så har PromotionMakers den perfekte løsning. En genial og enkel gaveløsning hvor modtageren selv vælger sin gave. Vælg selv firmajulegaver er et koncept der bliver mere og mere populært for år til år. Vælg selv firmajulegaver appellerer til alle slags virksomheder, store som små, da der er noget for alle. Se vores vælg-selv-gaveshop.

Skatteregler omkring personalegoder og firmagaver

Skat ændrer hvert år på deres skatteregler, derfor anbefaler vi at søge informationen på www.skat.dk. Se reglerne  her.

Fandt du ikke hvad du søgte? Ring til os på telefon 7199 9040 – Vi er altid klar med hjælp og rådgivning

Oversigt over produkter

Køb de bedste firmajulegaver 2019

Hos PromotionMakers bruger vi mange ressourcer på, at sørge for at du har det bedste udvalg af firmajulegaver 2019. Derfor samarbejder vi med de stærkeste brands på markedet for, at kunne bringe dig et sofistikeret gavesortiment, som gør at du kan finde den perfekte firmajulegave 2019. Det betyder også, at vi har noget for din virksomhed, om du har 10 eller 500 ansatte.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af gaver i alle prisklasser. Du finder firmajulegaver til hjemmet, som altid er en favorit. Disse gaver er populære fordi de har en høj brugsværdi, og alle kan bruge noget til hjemmet. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af produkter til den søde tand. Chokolade og andet premium slik er en sand klassiker inden for firmajulegaver. Ønsker du en sikker firmajulegave 2019, som alle bliver glade for, er den klassiske julekurv proppet med alt til den søde tand, altid en sikker vinder.

Hos PromotionMakers er vi udmærket klar over, at alle har forskellige budgetter når det kommer til firmajulegaver. Vi har derfor gjort det nemt og opdelt vores gavesortiment i 8 forskellige prisgrupper. På den måde kan du nemt danne dig et overblik over dine muligheder. Dertil har vi også kategorier til de mest efterspurgte brands.

Hvad er en god firmajulegave?

Det er det store spørgsmål. Når alt kommer til alt, er det en subjektiv holdning, hos dine medarbejdere i din virksomhed. En god firmajulegave skal symbolisere anerkendelse til den enkelte medarbejder eller kunde, og det er et signal om gensidig respekt og omsorg. Det er en anderledes måde, at sige tak for året der er gået samtidig med, at du viser du værdsætter dine medarbejderes  indsats eller samarbejdet med dine kunder. Firmajulegaver er med til, at skabe tætte relationer til dine medarbejdere og kunder.

En god firmajulegave er i bund og grund en gave, som alle medarbejdere eller kunder bliver glade for. Men det kan være en utaknemmelig opgave og logistisk helvede, at finde en gave alle bliver glade for, for slet ikke at tale om, at skulle finde individuelle gaver til alle. Den problemstilling har vi gjort nemt for dig at imødekomme, med vores vælg-selv firmajulegave eller gaveshop.

Vælg-selv firmajulegaven

Vælg-selv firmajulegave konceptet er et koncept, der er kommet for at blive. Det er gået fra at være en helt ny måde at give firmajulegaver på, til at blive den foretrukne løsning hos mange virksomheder. Det er det først og fremmest blevet fordi det er nemt for alle involverede. Den største styrke ved vælg-selv konceptet er at sikre, at alle får den firmajulegave de gerne vil have. På den måde blive alle glade. Der er også en masse tid at spare ved, at medarbejderne og kunderne selv står for at vælge deres egen firmajulegave. Med andre ord er det en win/win for alle parter

Det kræver selvfølgelig at der er nogle gode kvalitets gaver at vælge imellem. Derfor er vores vælg-selv sortiment spækket med lækre gaver fra kvalitets brands. Dermed kan dine medarbejdere og kunder vælge lige præcis den kvalitets firmajulegave de ønsker. Det er grunden til, at vælg-selv firmajulegave konceptet er blevet de flestes foretrukne firmajulegave. Ønsker du at bruge mindre tid på, at finde den perfekte firmajulegave 2019 til dine medarbejdere eller kunder, men gaven stadig skal være noget alle bliver glade for, så er vælg-selv firmajulegaven det oplagte valg for dig