Firmatøj2019-05-27T11:30:27+01:00

ID Work WearFirmatøj

På vores hjemmeside kan du se noget at det tøj vi har, hvis du ikke kan finde det du søger, så ring eller skriv til os, vi har over 11.000 forskellige stykker tøj og varianter

Firmatøj med logo er en god måde at præsentere din virksomhed på. Vi tilbyder et bredt udvalg, når det gælder firmatøj til arbejdsbrug, messer, konferencer, møder, arbejdstøj eller din næste sportsbegivenhed.

Sortimentet spænder fra T-shirts, poloshirts, overtøj som jakker, veste til arbejdstøj og det helt rigtige tilbehør.

Vi har alt firmatøjet til Jeres medarbejdere. Der er tøj til mænd, kvinder og selvfølgelig også børnene. Firmatøj med logo til alle formål og opgaver.

Vælg selv om du vil have trykt dit firmatøj med logo eller få firmatøjet broderet med din virksomheds logo.

Fandt du ikke hvad du søgte? så ring til os på telefon 7199 9040 – vi er altid klar med hjælp og rådgivning.

Firmatøj med logo

Få dine ansatte til at vise firmaets farver frem med smart og COOL firmatøj, og hvor dine ansatte kan fungere som reklamesøjler i sig selv.

Vi har et stort sortiment fra kendte leverandører som ID Identity, New Wave, Clique, Cutter & Buck, Craft og James & Nicholson.

Firmatøj af høj kvalitet

Firmatøj fra PromotionMakers er af høj kvalitet, hvorfor dine medarbejdere kan blive ved med at bruge tøjet og vise virksomhedens logo frem, selv når de har fri.

Styrk sammenholdet med smart firmatøj

Lækkert firmatøj med logo er den perfekte platform at vise jeres brand frem for verden, så flere kan lære jer at kende eller blive mindet om jeres eksistens.

Gode priser og hurtig levering

Vi er altid klar med hjælp og rådgivning. Vi har markedets bedste priser og hurtig levering.

Fandt du ikke det du søgte? Ring til os for dialog om dine muligheder

71 99 90 40