DHL løbetrøjer

DHL løbetrøjer

 

Bliv synlige til årets DHL stafet

Hvert år deltager mere end 200.000 mennesker til årets DHL stafet, som er en hyggelig og sjov dag for både medarbejdere og kollegaer, hvor interne konkurrencer lever i bedste velgående og titlen som den hurtigste løber på de danske veje skal kåres. Ikke nok med at det er en hyggelig måde at være sammen med sine kollegaer på, så er det ikke mindst en god mulighed for din virksomhed at blive synlig på.

Hos PromotionMakers ønsker vi at styrke holdånden og vi-følelsen på din arbejdsplads, og derfor sætter vi glædeligt tryk på løbetrøjer som kan blive brugt til den store DHL dag, der hvert år løber af stablen i slutningen af august. Uanset om du skal bruge langærmede løbetrøjer, kortærmede løbetrøjer, løbeshorts eller løbetights, så kan vi trykke dine løbetrøjer med dit eget budskab på. Hos os kan du nemlig bestille bunkevis af DHL løbetrøjer - og så sørger vi for at levere det hurtigst muligt. Såfremt du har nogle spørgsmål til løbetrøjerne eller til din bestilling, så sidder vi klar ved tasterne eller ved telefonerne for at besvare dine spørgsmål.

Har du lyst til at se løbetrøjerne inden du bestiller? Vi har et showroom beliggende på Arnold Nielsens Boulevard 77 i Hvidovre, hvor du er mere end velkommen til at besøge os. Du skal blot skrive ønsket dato og tidspunkt i kontaktformularen HER, og så vender vi tilbage med en bekræftelse af vores aftale.

12 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

12 vare(r)

pr. side

Løbetrøjer med logo er nem og billig reklame

 

Løbetrøjer med tryk er med til at styrke dine medarbejderes holdånd, og er en nem og billig reklame for din virksomhed. Du når ud til en masse nye og potentielle samarbejdspartnere. En god måde at gøre mange opmærksom på din virksomhed, med medarbejdere som levende reklamesøjler, der stolt bærer deres nye løbetrøje med logo.

 

At have firma sportstøj på til den daglige træning er en god mulighed for, at få virksomhedens logo og budskab ud til et stort publikum. De fleste virksomheder har medarbejdere og kollegaer der jævnligt løber ture eller besøger det lokale fitnesscenter - og når dine medarbejdere viser sportstøj frem med virksomhedens logo, er de med til at skabe større synlighed for dig og din virksomhed.

 

Holdånd og hyggeligt samvær

 

Holdånd og hygge går hånd i hånd når DHL Stafetten løber af stablen til august. DHL stafetten er firmafest og god motion. Virksomhedens medarbejdere samles for at løbe eller gå, og rammerne er perfekte for hyggeligt samvær med kollegaerne.

 

Ikke nok med at vi kan være med til at styrke dine medarbejderes holdånd, så er sportstøj med tryk også en utrolig nem og billig reklame for din virksomhed, hvor du gennem eksponering af dit logo når ud til ekstremt mange mennesker til en stor dag som DHL stafetten. Fordi der er så mange virksomheder samlet til arrangementet, så kan der være potentielle kunder, samarbejdspartnere eller leverandører som kan få øjnene op for din virksomhed.

 

Vi har et stort udvalg af løbetøj til DHL stafetten

 

Vi har et bredt sortiment af løbetøj, hvor du har mulighed for at få dit helt eget tryk på. Vi har løbetøj til DHL stafetten og til enhver sæson og enhver anledning. Du finder alt indenfor:

 

●      Kortærmede løbetrøjer

●      Langærmede løbetrøjer

●      Løbeshorts

●      Løbetights

●      Hoodies

●      Løbejakker

●      Løbeveste

●      Løbesokker

 

Alle vores DHL løbetøj med eget tryk er i høj kvalitet, og vi forhandler mærker som ID, Geyser, Craft med mere. Du skal ikke bekymre dig om størrelserne, da vi har DHL løbetrøjer til både mænd, kvinder og børn i alle størrelser fra gængse børnestørrelse og XS - 6XL.

 

 

 

TronLogo

TronLogo