Sportstøj

1 til 24 af 74

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 74

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Bliv synlige til årets DHL stafet!

Hvert år deltager mere end 200.000 mennesker til årets DHL stafet, som er en hyggelig og sjov dag for både medarbejdere og kollegaer, hvor interne konkurrencer lever i bedste velgående og titlen som den hurtigste løber på de danske veje skal kåres. Ikke nok med at det er en hyggelig måde at være sammen med sine kollegaer på, så er det ikke mindst en god mulighed for din virksomhed at blive synlig på!


Hos PromotionMakersønsker vi at styrke holdånden og vi-følelsen på din arbejdsplads, og derfor sætter vi glædeligt tryk på sportstøj som kan blive brugt til den store DHL dag som hvert år løber af stablen i slutningen af august. Uanset om du skal bruge langærmede løbetrøjer, kortærmede løbetrøjer, løbeshorts eller løbetights, så kan vi lavedit sportstøj med eget tryk på! Hos os kan du nemlig bestille bunkevis af firma sportstøj - og så sørger vi for at levere det hurtigst muligt! Såfremt du har nogle spørgsmål til varerne eller til din bestilling, så sidder vi også klar på tasterne eller ved telefonerne for at besvare dine spørgsmål! Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig!


Sportstøj med tryk er nem og billig reklame

Ikke nok med at vi kan være med til at styrke dine medarbejderes team spirit, så er sportstøj med tryk også en utrolig nem og billig reklame for din virksomhed, hvor du gennem eksponering af dit logo når ud til ekstremt mange mennesker til en stor dag som DHL stafetten. Fordi der er så mange virksomheder samlet til arrangementet, så kan der være potentielle kunder, samarbejdspartnere eller leverandører som kan få øjnene op for din virksomhed - og hvilken nemmere måde at gøre opmærksom på sig selv, end gennem sportstøj med logo? 


Udover at det er fordelagtigt at have firma sportstøj på til DHL stafetten, så er det også en god mulighed for at få ens logo og ens budskab ud på i dagligdagen. Du har måske nogle kollegaer som oftest løber ture eller som jævnligt besøger diverse fitnesscentre rundt om i landet - og når dine medarbejdere har sportstøj med logo på, så når du ud til en masse mennesker som potentielt kan være interesserede i din virksomhed på en eller anden måde.


Vi har et stort udvalg af firma sportstøj

Vi har et bredt sortiment af sportstøj hvor du har mulighed for at få dit helt eget tryk på. Vi har en masse sportstøj til enhver sæson og til enhver anledning. Vi har blandt andet:


 • Kortærmede løbetrøjer

 • Langærmede løbetrøjer

 • Løbeshorts

 • Løbetights

 • Hoodies

 • Løbejakker

 • Løbeveste

 • Løbesokker


Vi leverer naturligvis sportstøj med eget tryk i utrolig høj kvalitet, og vi forhandler mærkerne ID, Geyser, Craft og mange flere. Vi har også sportstøj til både mænd og kvinder og vi har størrelser som bevæger sig mellem XS til 6XL- der er med andre ord sportstøj til alle medarbejdere!


Har du lyst til at se sportstøjet inden du bestiller? Vi har et showroom beliggende på Arnold Nielsens Boulevard 77 i Hvidovre hvor du er mere end velkommen til at besøge os. Du skal blot skrive ønsket dato og tidspunkt i kontaktformularen her, og så vender vi tilbage med en bekræftelse af vores aftale.

TronLogo

TronLogo