Gaver

Gaver

 

GIVE YOUR BRAND

Vi definerer FIRMA- OG JULEGAVER som lidt mere personlige og eksklusive produkter, hvor vi vælger ikke at skabe branding på selve gaven. Vi forestiller os, at disse er givet og knyttet til formål og sammenhænge, hvor forholdet skal bekræftes: Inden højtiderne, ferien, en tak, en belønning for en god indsats eller et godt resultat.

KUNDEGAVER og er dem du deler ud til kunder du værdsætter og kan være klassiske, spiselige, sjove - personlige gaver eller de populære delegaver til en afdeling, kontor eller reception.

De elskede og klassiske GAVEÆSKER giver du til kunder og medarbejdere, der vil elske en købmandskurv med delikatesser, vin, øl og andre lækkerier.

Glæd dine kunder og andre vigtige samarbejdspartnere med en lækker kundegaver. Vi har et stort udvalg af flotte kundegaver – både de skæve, de sjove, de spiselige og de klassiske. Og naturligvis fra landets allerstørste brands.  Er kundegaven velvalgt viser det, at den er givet med omtanke, og at relationen til modtageren værdsættes. Kundegaven bidrager ikke alene til din kundes eller samarbejdspartners opfattelse af dit firma, men deres omgivelsers opfattelse af dig som virksomhed bliver i den grad også sat positivt i spil.

Vi ved fra undersøgelser, at gaver fra arbejdsgivere er stærkt motiverende, og vi ved, at gavekulturen er stærk i danske virksomheder.

VÆLG GAVER UD FRA DIT BUDGET OG BRUG VORES PRISVÆLGER

⬅︎ ⬅︎ ⬅︎

1 til 24 af 1523

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 1523

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
TronLogo

TronLogo