Firmagaver

Firmagaver

 

VÆLG GAVEÆSKER UD FRA DIT BUDGET OG BRUG VORES PRISVÆLGER

⬅︎ ⬅︎ ⬅︎

1 til 24 af 639

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 639

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De perfekte firmagaver til dine kunder og ansatte

Hvordan fortæller du dine medarbejdere, at de har gjort en formidabel indsats på arbejdet? Og hvordan viser du overfor dine kunder og leverandører, at du er glad for samarbejdet? Hos PromotionMakers har vi et stort udvalg af firmagaver, der kan hjælpe dig med netop dette. 

 

I vores sortiment finder du noget til enhver smag. Uanset om du er på udkig efter praktiske ting, eller om vi er ovre i noget fancy teknologi, så har vi de perfekte firmagaver til dine kunder eller ansatte. Enhver medarbejder ville blive glad for en firmagave fra PromotionMakers. Du kan tilmed synliggøre din virksomhed ved at bestille reklamegaver med logo på. Vi tilbyder bl.a. de velkendte Kaj Bojesen aber, skærebræt, et helt nyt og skarpt knivsæt, kufferter til den næste ferie og meget andet. 

 

Hos PromotionMakers er vi ikke i tvivl om, at du aldrig går galt i byen ved at give dine medarbejdere eller kunder firmagaver med logo. Reklamegaver med logo er en positiv måde at synliggøre din virksomhed overfor forskellige interessenter. 

 

Stort udvalg af firmagaver 

Hos PromotionMakers er vi stolte af at byde på et af Danmarks største online sortimenter af firmagaver og firmagaver med logo. Som virksomhed er det vigtigt at kunne blive associeret med noget positivt. Derfor anbefaler vi at du plejer dine samarbejdspartnere og kunder med lækre firmagaver. Giver du firmagaver til dine kunder - måske endda danske firmagaver - så kan du også med fordel give dem nogle firmagaver med din virksomheds eget logo på. En firmagave med eget logo kan bidrage til at du forbliver “top-of-mind” hos dine kunder. Derudover vil kunder, der modtager en firmagave, være mere tilbøjelige til at have positive associationer til din virksomhed. 

 

En meget populær firmagave er vores Rosendahl Grand Cru vinkøler og isspand et rigtig godt eksempel på. Der er her tale om en virkelig elegant vinkøler og isspand, som især er populær i sommermånederne, når man gerne vil køles af med rosé, hvidvin eller champagne. En anden populær firmagave er højtaleren WOOFit DAB+. Det er en såkaldt 5-i-1- højttaler, som både er en almindelig bluetooth højttaler, DAB-radio, FM-radio, timer samt vækkeur i et og samme produkt. Eller hvad med at give dine kunder eller ansatte en Tromsø sportstaske som firmagave? Der er her tale om en sportstaske i højeste kvalitet med dertilhørende refleks funktion og skinddetaljer. 

 

Her på siden kan du se vores brede udvalg af firmagaver - og der er helt sikkert noget, som falder i dine kunder eller medarbejderes smag. Du er også altid velkommen til at besøge vores showroom i Hvidovre, eller kontakte os på telefon: 71 99 90 40 eller via e-mail til: info@promotionmakers.com.

TronLogo

TronLogo