Vælg-selv-gavekort: YourGifts

Your Gifts gavekort

GAVEKORT TIL EN HEL GAVEBUTIK

Med YourGifts vælger modtageren selv sin gave. De logger ganske simpelt ind, finder en gave mellem mange kendte brands, og bestiller lige den gave de kunne tænke sig.

 

Et YourGifts gavekort med en unik kode, som på www.yourgifts.dk giver frit valg blandt en lang række gaver fra kendte brands som fx Alfi, Blomsterbergs, Pillivuyt, BITZ, Södahl, bamix, Zone, Villa Collection, HOLM, Medusa, Morsø, Lyngby Glas, Luigi Bormioli, Gense, Peugeot, KitchenAid, Rösle m.fl.

 

Der findes 5 forskellige prisklasser, men netop dit YourGifts gavekort giver kun adgang til den priskategori, som du har ønsket. Udvalget er stort og varieret, og det opdateres løbende, således der aldrig bliver udsolgt. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

5 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

5 vare(r)

pr. side

En god gave til en god medarbejder

Den bedste gave, du kan give dine medarbejdere, er lige præcis den, som de ønsker sig – lad dem derfor selv vælge

 

På den måde får de en gave, som de kan bruge, og som betyder mere for dem. Dine medarbejdere får et YourGifts gavekort med en unik kode, som på yourgifts.dk giver frit valg blandt en lang række gaver fra kendte brands.

 

Fordelene

 

  • Medarbejdere, som får lov at vælge deres gave selv, føler større tilfredshed
  • Det er enkelt og tidsbesparende for dig at lade dine medarbejdere selv logge ind og vælge sin gave
  • www.yourgifts.dk er altid åben!
  • Der er adgang til en gaveshop med et stort og varieret udvalg af lækre gaver, som opdateres løbende, og der bliver aldrig udsolgt

 

Trin for trin

 

  • Vælg hvad gavekortet skal koste og bestil det ønskede antal
  • Del gavekortene ud til modtagerne
  • Modtageren logger ind på www.yourgifts.dk med sin kortkode og vælger sin gave. Kortkoden giver kun adgang til den priskategori, som du har valgt
  • Gaven sendes til modtageren i Danmark 

 

 

TronLogo

TronLogo