Vælg-selv-gavekort: Joyful Giftcard

Joyful giftcard plus

Joyful Giftcard plus
Joyful Giftcard plus er et firmajulegavekort, hvor dine medarbejdere selv vælger deres egen gave. Ved køb af dette produkt støtter du samtidigt Børnecancerfonden.

Det mest populære gavekort
Du får julegavekøbet klaret nemt og hurtigt - og dine medarbejdere vil elske gaven!
Joyful Giftcard er vores gavekort, hvor modtageren nemt selv vælger sin gave. Du kan købe Joyful Giftcard plus i fire forskellige priskategorier fra 250 til 800 kroner.

Vælg mellem 4 attraktive prisgrupper: 250kr | 400kr | 560kr | 800kr 

Få en ekstra gratis gave med kortet
Ved køb af gavekortet får du gratis en ekstra gave med dit gavekort til en værdi af 271 kr. Du kan frit vælge mellem 10 flotte muligheder.

Gavekortet byder på stærke brands og noget for enhver smag. Joyful Giftcard glæder medarbejdere eller kunder med en personlig gave, som de selv har valgt. Der er ca. 25 gaver at vælge imellem i hver kategori.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os på telefon 7199 9040 eller info@promotionmakers.com.

4 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

4 vare(r)

pr. side

STØT end god sag | STØT Børnecancerfonden
Det koster dig ikke ekstra - men vil gøre en stor forskel.

Når du køber vores vælg-selv-gavekort, giver vi et tilskud til Børnecancerfonden, og du kan være med til at sikre omsorg og bedre behandling for de hundredvis af danske børn, der hvert år er i behandling for kræft.

Køb julegaven der glæder dine medarbejdere og støt samtidig et godt formål.

Saml dine medarbejdere og lad julehyggen brede sig, og del det flotte gavekort ud sammen med den ekstra gave. Eller send det til dine kunder som årets julehilsen.


Forkæl dine medarbejdere med en valgfri firmajulegave: Joyful Giftcard
Med Joyful gavekortet kan dine medarbejdere vælge præcis den firmajulegave, som de ønsker sig. Dit personale kan vælge mellem mindst 30-50 forskellige produkter. Det brede sortiment består både af et stort udvalg af kvalitetsprodukter indenfor hjem & køkken, Seng & bad, Sport & fritid. Shoppen er direkte forbundet med udbydernes systemer, hvilket sikrer en hurtig levering, og at produkterne altid er på lager. Ved bestilling af Joyful Giftcard plus får dine medarbejdere deres julegave leveret inden for 7 arbejdsdage.


Nem logistik direkte til modtager
Du slipper for logistikken da vi sender gaven direkte til den enkelte medarbejder. Det koster kun kr. 35,- pr. kort.


En julegave til glæde og gavn
Vi håber at du har fået en idé til en rigtig god julegave, der skaber glæde hos dine medarbejdere og samtidigt støtter et godt formål.


Har du spørgsmål til køb af firmajulegave gavekort?
Hvis du har spørgsmål til køb af vores julegavekort, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller klik på “brug for hjælp” knappen i det nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

TronLogo

TronLogo