Påskegaver med og uden logo

Påskegaver med og uden logo

Køb påskeæg og andre lækre påskegaver til dine medarbejdere

Vi har hos PromotionMakers gjort os umage for at samle de bedste firmapåskegaver her til påsken 2022. Vores nære og gode relationer med vores samarbejdspartnere har gjort, at vi i dag kan tilbyde markedets populæreste brands. Du finder lækkerier fra kendte Wally & WhizLakrids by Bülow til det bedste håndlavede chokolade fra Aalborg Chokoladen. Hvert år byder på ny lækkerier og overraskelser.

Du finder både de helt traditionelle påskelækkerier, såvel som du finder mere utraditionelle delikatesser, hvorfor vi har noget for enhver smag. Det er derfor nemt at forkæle dine medarbejdere eller kunder med kulinariske oplevelser i særklasse - som tilmed er oplagte at nyde i fællesskab med familie og venner.

Vi plejer at sige at det ikke er budgettet der tæller, men tanken der gælder.

1 til 24 af 409

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 409

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Markedets bedste påskegaver

Vores sortiment spænder bredt, og derfor kan man både finde små, såvel som større påskegaver. Men når man siger påske, kan man selvfølgelig ikke komme udenom påskeægget. Påskeægget er for manges vedkommende stadig en favorit spise, når den søde tand skal forkæles i løbet af påsken, og derfor er påskeægget også en sikker vinder som påskegave. Hos PromotionMakers finder man et stort sortiment af forskellige påskeæg.

 

Tag for eksempel et af vores mange, flotte metalæg. De fås i forskellige farver og mønstre, og så kan man endda helt selv bestemme, hvad de skal indeholde. Man kan fylde påskeæggene med 10 forskelligt slags lækkert indhold. Forkæl dine kollegaer, kunder eller børn med lækker chokolade, marcipan, praliné æg, belgiske fugleæg, børneslik og meget andet i metalæggene.   

 

Påskegaver til påskefrokosten

Udover påskeæggene er en anden sikker vinder påske øl. Ved et påskefrokostbord kan man ikke komme uden om påskeøllene, som passer perfekt til silde- og fiskefiletmadderne. Vores gode påske øl, som kommer bl.a. i trækasser, er den oplagte påskegave, da netop disse udvalgte øl, er skræddersyet til at forkæle dine smagsløg i forbindelse med påskefrokosten.

Hvis øl ikke er sagen, har vi også påskegaver der indeholder rosevin, mousserende champagne eller en kvalitets rødvin. Disse er også en fast bestanddel af vores påskegave sortiment. Der er forskellige pakkeløsninger med rosevin, rødvin og champagne. Ud over vores nøje udvalgte spiritus følger der også søde sager med i disse pakker. Du kan vælge mellem påskefavoritter som luksusæg, marcipanæg og belgiske fugleæg. 

 

Selvom mange gerne nyder en påskeøl, vin eller champagne ved højtiden, kan vi ikke komme udenom, at påskeægget altid et sikkert valg. Hvis du er en af dem, som gerne vil prøve at gøre tingene lidt anderledes, og er træt af det trivielle påskeæg, har vi hos PromotionMakers det perfekte alternativ. Et charmerende påskeglas fyldt op med de lækreste marcipanæg. Det er en helt unik form for påskeæg og dertil kan det også fungere som en del af bordopdækningen til din påskefrokost.

 

De populære æggebakker

Vi bliver også lige nødsaget til at høre om du har set vores påske æggebakker? Hvert år til påske er de et kæmpe hit. De mest nuttede æg har vi puttet i en fin påske æggebakke. De fås med marcipan overtrukket med sukkerskal, økologiske marcipanæg, æggebakkepakke og påskekalender.

 

Påskeæg med logo

Vidste du at du kan få de fleste af vores påskeæg og påskegaver med dit eget logo? I kataloget her finder du en del af de muligheder der findes. Er du i tvivl? Så kontakt os og vi hjælper dig videre.

 

Påskegaver 2022

Det er ikke altid nemt at vælge, hvilke påskegaver man vil sende ud til sine kunder eller kollegaer. Påskegaven 2022 er ingen undtagelse. Alle har forskellige præferencer - særligt ift. alkohol. Heldigvis har vi gjort det nemt og simpelt, da vi har et væld af forskellige gaver du kan vælge i mellem. Vi har med garanti en påskegave der falder i dine kunders eller kollegaers smag. Vores storslåede sortiment, som tilgodeser alle, sørger for at du finder de bedste påskegaver 2022 lige her i shoppen.

 

Hvis du vil vide mere om vores koncept, eller måske bare høre nærmere om et af vores mange produkter, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 7199 9040.

 

 

TronLogo

TronLogo