Blokke med logo

Blokke med logo

Design din egen blok

Design din helt egen blok. En personlig blok er en af de bedste reklameprodukter, der får dit logo til at arbejde for dig 24/7. Masser af reklame på hver enkel side, til at formidle din virksomheds budskab.

Sæt dit logo i toppen af blokken, dine adresse detaljer nederst. Du kan helt selv bestemme hvordan den skal se ud.

Du kan vælge blanke sider, linjerede sider, ternede sidder eller måske sidder med prikker. Vælg det der passer dig bedst.

Blokke med logo

PromotionMakers tilbyder et bredt udvalg af blokke med logo. Vores sortiment af konferenceblokke med tryk, designes helt efter dine egne ønsker. Minimumsmængden er kun 250 stk. og leveringstiden er kun ca. 2 ½ uge. Skriveblokkene har en kraftig bagside af pap med toplimning.

Skriveblokke som reklameartikler

Der er mange fordele ved at bruge en skriveblok som reklameartikel. De kan anvendes til mange formål som uddeling på konferencer og kundemøder. Herudover er de prisvenlige og har en lang levetid. Du får derfor fuld valuta for dine penge og dit logo og budskab til at arbejde for dig 24/7. Blokken er egnet til at sende til dine kunder med posten. Hvis du har mulighed for, at lægge et større antal på lager, kan du få dem til en ekstra god stykpris.

Har du spørgsmål til køb af vores blokke med logo?

Hvis du har spørgsmål til køb af vores blokke med logo, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

3 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

3 vare(r)

pr. side

TronLogo

TronLogo