Miljøvenlige nøglesnore

Hos PromotionMakers har vi et bredt udvalg af miljøvenlige nøglesnore. Med en nøglesnor ser dine medarbejdere ekstra smarte ud og samtidig kan du reklamere for dit firma ved at vælge en miljøvenlig nøglesnor med logo.

5 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

5 vare(r)

pr. side

Hvad kan virksomheder anvende en miljøvenlig keyhanger til? 

Virksomheder anvender nøglesnore i en masse forskellige situationer. Hjemme på kontoret kan en nøglesnor være det oplagte sted at hænge sit adgangskort. Hvis du skal til en messe, så kan du synliggøre din virksomhed ved at give dine ansatte en miljøvenlig keyhanger med logo. Til andre begivenheder kan en keyhanger anvendes som navneskilt, så deltagere nemt kan se, hvilket firma, som de andre deltagere arbejder for. 


Hvis miljøvenlighed er vigtigt for din virksomhed, så er det yderst vigtigt, at du tænker miljøet ind i alle din virksomheds aktiviteter, herunder reklameartikler. Derfor anbefaler vi, at du bestiller miljøvenlige keyhangers frem for almindelige keyhangers.  


Hos PromotionMakers kan du bestille miljøvenlige nøglesnore med tryk, der produceres med en enestående fotografisk billedkvalitet. Vi sælger bl.a. satinlignende nøglesnore, der er glatte og bløde. Derudover kan du også vælge en mere utraditionel kork nøglesnor, så du kan tydeliggøre dit miljørigtige budskab.


Bestil en miljøvenlige keyhanger med logo

Ved bestilling af en miljøvenlig keyhanger fra PromotionMakers, kan du for eksempel vælge at lave en keyhanger med logo eller en keyhanger med eget tryk, som du selv vælger. Vælg en keyhanger med logo, hvis det er vigtigt, at kunder eller event deltagere kan se og genkende dit firma. Til messer kan en keyhanger med logo bidrage til, at kunder nemt kan finde dine medarbejdere blandt de øvrige messe deltagere.   


Vores miljøvenlige nøglesnore er fuldfarvet med strålende farver, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af dit logotryk. 


Bestil en miljøvenlig keyhanger med eget tryk

Hos PromotionMakers har du også mulighed for at bestille en miljøvenlig keyhanger med eget tryk. Design din helt egen nøglesnor med et tryk, der passer perfekt til det som du skal bruge nøglesnoren til. Vi står også altid klar til at rådgive dig om design af en miljøvenlig keyhanger med eget tryk samt hvilken nøglesnor, du bør vælge. 


Med høj kvalitet tryk på din nøglesnor, kan du printe alt fra fuldfarve billeder, grafik og logoer på din nøglesnor. Derved har du mulighed for at skabe dit helt egen brandet nøglesnor. 

TronLogo

TronLogo