Nøglesnore med logo

Nøglesnore med logo


Få nøglesnore med logo på 

Hos PromotionMakers laver vi nøglesnore med logo til din virksomhed, med hurtig levering og markedets bedste priser. Nøglesnore eller keyhangers med logo kan bruges som adgangskort, til konferencer, messer og andre events. Der er masser af muligheder, og kun fantasien sætter grænserne. Du kan også få et hav af forskellige plastlommer, hvor I selv kan printe de navneskilte, I skal bruge.

 

Besøg os i vores showroom 

Har du spørgsmål til vores udvalg af nøglesnore med tryk eller brug for inspiration inden du bestiller? Vi har et showroom beliggende på Arnold Nielsens Boulevard 77 i Hvidovre, hvor du er mere end velkommen til at besøge os. Du skal blot skrive ønsket dato og tidspunkt i kontaktformularen her, og så vender vi tilbage med en bekræftelse af vores aftale.

1 til 24 af 27

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 27

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Keyhanger med navn er perfekt til diverse events

En keyhanger er derfor også genialt at give til dine gæster i forbindelse med events som f.eks. konferencer, messer eller andre steder, hvor dine gæster skal repræsentere din virksomhed. Det viser de andre deltagere og leverandører, hvor du eller dine gæster kommer fra - og så er det en utrolig nem reklamesøjle for din virksomhed.


Så nemt er det at bestille en keyhanger med navn hos PromotionMakers

Hos PromotionMakers ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt at bestille din helt egen keyhanger med eget tryk, og derfor har vi et stort udvalg af forskellige nøglesnore, så du nemt kan finde den nøglesnor, som passer til din virksomhed. Vi har keyhangers med indbyggede USB-nøgler og keyhangers i mange modeller, med eller uden sikkerhedsspænde i nakken eller klikspænde foran, så du nemt kan clipse dine nøgler af snoren.

 

Vi har selvfølgelig også bæredygtige alternativer til de virksomheder som ønsker en mere bæredygtig profil. Vi har et væld af bæredygtige materialer, heriblandt en nøglesnor lavet af kork, en nøglesnor af økologisk bomuld, en nøglesnor lavet af bambus og ikke mindst en nøglesnor som er lavet af genanvendte plastikflasker, hvor du naturligvis stadig kan få dit logo på. Har du lyst til at udforske disse bæredygtige nøglesnore, er det muligt at få sendt en vareprøve direkte til din virksomheds adresse. 

 

Såfremt du har nogle spørgsmål til din bestilling eller vores keyhangers, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 90 40 i tidsrummet 8.30 til 16.30 på alle hverdage. Så hjælper vi dig glædeligt videre. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformularså vender vi tilbage til dig.

 

 

TronLogo

TronLogo