Nøglesnore

20 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

20 vare(r)

pr. side

Få nøglesnor med logo på 

Hos PromotionMakers laver vi nøglesnore med tryk til din virksomhed, med hurtig levering og markedets bedste priser. Keyhangers med logo kan bruges som adgangskort, til konferencer, messer og andre events. Der er masser af muligheder, og kun fantasien sætter grænserne. Du kan også få et hav af forskellige plastlommer, hvor I selv kan printe de navneskilte, I skal bruge. 


Keyhanger med navn er perfekt til diverse events!

En keyhanger er derforogså genialt at give til dine gæster i forbindelse med events som f.eks. konferencer, messer eller andre steder, hvor dinegæsterskal repræsentere din virksomhed. Det viserde andre deltagere og leverandører,hvor dinegæster kommer fra - og så er detenutrolig nem reklamesøjle for din virksomhed!


Så nemt er det at bestille en keyhanger med navn hos PromotionMakers

Hos PromotionMakers ønsker vi at gøre detnemt og overskueligt at bestilledin helt egen keyhanger med eget tryk, og derfor har vi et stort udvalg af forskellige nøglesnore,du nemtkan finde den nøglesnor, som passer til din virksomhed. Vi har keyhangers med indbyggedeUSB-nøgler og keyhangers i mange modeller, med eller uden sikkerhedsspænde i nakken eller klikspænde foran, så du nemt kan clipse dine nøgler af snoren


Vi har selvfølgelig også bæredygtige alternativer til de virksomheder som ønsker en mere bæredygtig profil. Vi har et væld af bæredygtige materialer, heriblandt en nøglesnor lavet af kork, en nøglesnor af økologisk bomuld, en nøglesnor lavet af majs og ikke mindst en nøglesnor som er lavet af genbrugsmateriale,hvor du naturligvis stadig kan fådit logo på. Har du lyst til at udforske disse bæredygtige nøglesnore, er det muligt at få sendt envareprøvedirekte til din virksomheds adresse.


Såfremt du har nogle spørgsmål til din bestilling ellervoreskeyhangers, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon71 99 90 40 i tidsrummet 8.30 til 16.30 på alle hverdage. Så hjælper vi dig glædeligt videre. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller anvende “Brug for hjælp”, nederst i venstre hjørne af siden.

TronLogo

TronLogo