Nøglesnore med logo

Nøglesnore med logo

24 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

24 vare(r)

pr. side

Keyhanger med navn er perfekt til diverse events

En keyhanger er derfor også genialt at give til dine gæster i forbindelse med events som f.eks. konferencer, messer eller andre steder, hvor dine gæster skal repræsentere din virksomhed. Det viser de andre deltagere og leverandører, hvor du eller dine gæster kommer fra - og så er det en utrolig nem reklamesøjle for din virksomhed.


Så nemt er det at bestille en keyhanger med navn hos PromotionMakers

Hos PromotionMakers ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt at bestille din helt egen keyhanger med eget tryk, og derfor har vi et stort udvalg af forskellige nøglesnore, så du nemt kan finde den nøglesnor, som passer til din virksomhed. Vi har keyhangers med indbyggede USB-nøgler og keyhangers i mange modeller, med eller uden sikkerhedsspænde i nakken eller klikspænde foran, så du nemt kan clipse dine nøgler af snoren.

 

Vi har selvfølgelig også bæredygtige alternativer til de virksomheder som ønsker en mere bæredygtig profil. Vi har et væld af bæredygtige materialer, heriblandt en nøglesnor lavet af kork, en nøglesnor af økologisk bomuld, en nøglesnor lavet af bambus og ikke mindst en nøglesnor som er lavet af genanvendte plastikflasker, hvor du naturligvis stadig kan få dit logo på. Har du lyst til at udforske disse bæredygtige nøglesnore, er det muligt at få sendt en vareprøve direkte til din virksomheds adresse. 

 

Såfremt du har nogle spørgsmål til din bestilling eller vores keyhangers, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 90 40 i tidsrummet 8.30 til 16.30 på alle hverdage. Så hjælper vi dig glædeligt videre. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformularså vender vi tilbage til dig.

 

 

TronLogo

TronLogo