Kuglepenne med logo

Kuglepenne med logo

 

En kuglepen med logo er en af de mest anvendte reklameartikler du kan købe i dag.

 

Udtryk din personlighed og bring farver og stil i din daglige skrivning. Vælg din favorit blandt vores kuglepenne. Vores brede udvalg inkluderer kuglepenne i plast eller metal, blyanter, specielle skriveredskaber og elegante penne sæt – utallige modeller i mange farver og variationer. Specielt miljøvenlige kuglepenne med logo er en trend, der kun bliver større. Kend dem på den grønne label.

 

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os på telefon 7199 9040 eller info@promotionmakers.com

1 til 24 af 292

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 292

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kæmpe udvalg at vælge imellem

Der findes et kæmpe udvalg af reklamekuglepenne. De fleste billige kuglepenne med logo er typisk af plast og de skriver ikke så langt som de dyrere kuglepenne. Kuglepenne af metal har et mere eksklusivt look og behøves ikke at være meget dyrere. Disse er også velegnede til gravering af dit logo.

 

Et hav af anvendelsesmuligheder

Der er et hav af anvendelesmuligheder med med logo kuglepenne. Kuglepenne er billig reklame, de er praktiske og noget alle kan bruge.  Kuglepenne & papir bliver brugt dagligt. Prøv at kigge på dit eget skrivebord og se hvor mange der ligger? De fleste af os har en favoritkuglepen. Den kan være eksklusiv, blød, farverig eller miljøvenlig.

 

Hvilken kuglepen skal jeg vælge?

Hvilken kuglepen du skal vælge afhænger af flere ting. Du bør altid vælge en kugepen der passer til din virksomheds brand og grafiske profil. Er der et bestemt design eller materiale du gerne vil have? Spiller prisen en større rolle end kvaliteten?

 

Hvad skal jeg tænke på med tryk?

Du skal også tænke over hvordan dit logo eller tekst passer på kuglepennen. De fleste billige kuglepenne har et relativt lille trykområde, der bedst egner sig til et simpelt logo eller tekst på 1 linje.

 

Skal du have både tekst og logo på din kuglepen? Hvis ja, så kan bør du vælge en kuglepen med flere tryk positioner. Det kan være en stor clips, tryk på beholderen eller mulighed for det vi kalder rundtryk, hvor vi printer rundt om pennen.

 

Hvis dit logo indeholder mange farver, bør du vælge en kuglepen med tryk, hvor dit logo kan trykkes digitalt. Det er som oftest en hvid pen men kan også godt være farvede modeller.

 

Hvor mange skal jeg købe?

Hvis du skal bruge dine kuglepenne på messer & konferencer, bør du som min. bestille 500 stk. Har du kun behov for kuglepenne med logo 50 stk. eller kuglepenne med logo 100 stk. er det bestemt også en mulighed. Tænk på kvaliteten og check skrivelængden. De billige kuglepenne skriver som oftest kun 1000 meter, hvor de dyrere og mere eksklusive penne skriver min. 4000 meter. Du får altså langt mere værdi for dine penge.

 

TronLogo

TronLogo