Messe

Messe

 

Messeudstyr med logo

Produkter til messer og udstillinger som bannere, beachflag, roll-ups, reklameflag og eventtelte, kan bruges som en integreret marketingplan af din virksomhed. Produkterne fungerer lige så godt ved en midlertidig som permanent brand tilstedeværelse på kontoret, messen, events eller møder.

Lad os hjælpe dig med dine tanker omkring messeudstyr og eksponering. BE YOUR BRAND | SHOW YOUR BRAND.


Besøg os i vores showroom 

Har du spørgsmål til vores udvalg af messeudatyr? eller brug for inspiration inden du bestiller? Vi har et showroom beliggende på Arnold Nielsens Boulevard 77 i Hvidovre, hvor du er mere end velkommen til at besøge os. Du skal blot skrive ønsket dato og tidspunkt i kontaktformularen her, og så vender vi tilbage med en bekræftelse af vores aftale.

12 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

12 vare(r)

pr. side


SHOW YOUR BRAND

Teknologien giver masser af muligheder for at skabe store, attraktive flader til dit brand og dit budskab. Vi har samlet et udvalg af populære og mobile produkter, som er nemme at tage stilling til nemme at ændre motiv på.

 

Alt indenfor messeudstyr

En overkommelig investering er den der bruges. PromotionMakers tilbyder eksponering med en bred vifte af messeudstyr fra beachflag, messediske til vores 6 meter høje skydancer, der med dit helt eget design kan bruges igen og igen i din virksomheds hverdag.

 

Hvem havde troet at roll-ups kunne blive endnu mere populære, end de var, da de blev virksomhedens kulisse i den markante stigning i digitale møder, som corona-pandemien førte med sig og reklameteltet som den bedste måde at mødes udendørs på, uanset vejret.

 

Produkter til udstilling som bannere, beachflag, rollups, reklameflag og eventtelte kan også bruges som en integreret marketingplan af din virksomhed.

 

Messeudstyr i højeste kvalitet

Vores mangeårige erfaringer med messeudstyr har gjort, at vi er specialister inden for branding af messeudstyr. Vi er meget stolte af at kunne levere messeudstyr i højeste kvalitet, til alle former for events og messer.

 

TronLogo

TronLogo