Om os

 

Om os

 

Har du synlighed nok? Vil du være dit eget bedste varemærke?

Drømmer du om de flotteste giveaways, dansk design eller firmatøj? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Lad os hjælpe dig med at få alle de gode idéer, og lad dit logo arbejde døgnet rundt - sværere er det ikke.

Hvem er vi?

Du får et et dynamisk team der elsker det vi laver. Du får produkter af høj kvalitet til markedets bedste priser, og vi er sikre på at du også bliver tilfreds. Du får en fast kontaktperson, der kender dig og din virksomhed. Din kontaktperson har den nødvendige viden og erfaring der skal til for, at rådgive dig i dit valg af reklamegaver, firmagaver og firmatøj til enhver anledning. 

Vi hjælper dig med at skabe synlighed for din virksomhed og dit varemærke. Og glæder også til at hjælpe dig.

 

Vi glæder os til at samarbejde med dig.

 Anne Bengtsson

Anne Bengtsson
Stifter og ejer

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du kan næsten sætte dit logo på et hvilket som helst produkt idag. Vi hjælper dig med alt, fra dine første ideer og hele vejen til levering og efterservice. Når du har godkendt vores grafiske korrektur, klarer vi resten for dig uden bekymringer.Hvilke produkter kan du købe?

Vi henter inspiration fra en række forskellige messer i både Danmark og rundt om i Europa og har løst store som små opgaver. 

Vi ved at enhver marketing kampagne, uanset størrelse er forskellig. Vores online katalog af produkter her på hjemmesiden, viser et bredt udvalg af populære produkter. Du får Danmarks største webshop med reklameartikler, hvor du kan vælge over 10.000 produkter online. Du kan vælge over 2.000 stk. tøj fra vores firmatøj. De flotteste firmagaver med dansk design samt sæsonbaserede temaer indenfor firmajulegaver, påskegaver, vælg-selv-gaveshops.

Støt en god sag

Det koster ikke ekstra - men det vil gøre en stor forskel

Vi har valgt at støtte Børnecancerfonden på en en lang række af vores produkter. Blandt andet på lækkert løbetøj fra Craft og vores vælg-selv-gavekort, hvor vi sender vores støtte direkte videre til Børnecancerfonden.

TronLogo

TronLogo