Påskegaver2019-02-19T12:10:31+01:00

Påskegaver

Påsken er en dejlig højtid og et tegn på, at foråret er lige om hjørnet.

Vis dine medarbejdere, hvor glade du er for dem og at de fortjener det lille ekstra, eller forkæl dine kunder. På den måde gør du påsken ekstra speciel.

Vi har et stort udvalg af påskegaver til enhver smag. Alt lige fra påskeæg, gaveæsker med chokolade og andre lækkerier.

Er du i tvivl, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige påskegave til dine kunder eller medarbejdere.

Du kan hente inspiration og gode ideer herunder til påskegaven 2019

Fandt du ikke hvad du søgte? Ring til os på telefon 7199 9040 – Vi er altid klar med hjælp og rådgivning

Oversigt over produkter

Påskegaver

Vi har hos PromotionsMakers gjort os umage for at samle de bedste firmapåskegaver her til påsken 2019. Vores nære og gode relationer med vores samarbejdspartnere har gjort, at vi i dag kan tilbyde markedets populæreste brands. Du finder både de helt traditionelle påskelækkerier, såvel som du finder mere utraditionelle delikatesser, hvorfor vi har noget for enhver smag. Således kan man forkæle sine kollegaer eller kunder med kulinariske oplevelser i særklasse – som tilmed er oplagte at nyde i fællesskab med familie og venner.

Markedets bedste påskegaver

Vores sortiment spænder bredt, og derfor kan man både finde små, såvel som man kan finde større påskegaver. Men når man siger påske, kan man selvfølgelig ikke komme udenom påskeægget. Påskeægget er for manges vedkommende stadig en favorit spise, når den søde tand skal forkæles i løbet af påsken, og derfor er påskeægget også en sikker vinder som påskegave. Hos PromotionMakers finder man et stort sortiment af forskellige påskeæg.

Tag for eksempel et af vores mange, flotte metalæg. De fås i forskellige farver og mønstre, og så kan man endda helt selv bestemme, hvad de skal indeholde. Man kan fylde påskeæggene med 10 forskelligt slags lækkert indhold. Forkæl dine kollegaer, kunder eller børn med forskelligt lækkert chokolade, marcipan, pralinéæg, belgiske fugleæg, børneslik og meget andet i metalæggene.

Påskegaver til påskefrokosten

Udover påskeæggene, er en anden sikker vinder påskeøl. Ved et påskefrokostbord kan man ikke komme uden om påskeøllene, som passer perfekt til silde- og fiskefilet madderne. Vores gode påske øl, som kommer bl.a. i trækasser, er den oplagte påskegave, da netop disse udvalgte øl, er skræddersyet til at forkæle dine smagsløg i forbindelse med påskefrokosten.

Hvis øl ikke er sagen, har vi også påskegaver der indeholder rosévin, mousserende champagne eller en kvalitets rødvin. Disse er også en fast bestanddel af vores påskegave sortiment. Der er forskellige pakkeløsninger der indeholder rosevin, rødvin og champagne. Ud over vores nøje udvalgte spiritus følger der også søde sager med i disse pakker. Du kan vælge mellem påskefavoritter som luksusæg, marcipanæg og belgiske fugleæg.  

Selvom mange gerne nyder en påskeøl, vin eller champagne ved højtiden, kan vi ikke komme udenom, at påskeægget altid et sikkert valg, som påskegave. Hvis du er en af dem, som gerne vil prøve at gøre tingene lidt anderledes, og er træt af det trivielle påskeæg, har vi hos PromotionMakers det perfekte alternativ. Et charmerende påskeglas fyldt op med de lækreste marcipanæg. Det er en helt unik form for påskeæg og dertil kan det også fungere som en del af bordopdækningen til din påskefrokost.

Påskegaver 2019

Det er ikke altid nemt at vælge, hvilke påskegaver man vil sende ud til sine kunder eller kollegaer. Påskegaven 2019 er ingen undtagelse. Alle har forskellige præferencer – særligt ift. alkohol. Heldigvis har vi gjort det nemt og simpelt, da vi har et væld af forskellige gaver du kan vælge i mellem. Vi har med garanti en påskegave der falder i dine kunders eller kollegaers smag. Vores storslåede sortiment, som tilgodeser alle, sørger for at du finder den bedste påskegaver 2019 lige her i shoppen.

Hvis du vil vide mere om vores koncept, eller måske bare høre nærmere om et af vores mange produkter, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon: 71 99 90 40.