Powerbanks 2017-03-29T10:40:51+00:00

 En PowerBank kan du tage med overalt

Vi tilbyder ALLE størrelser PowerBanks i ALLE prisklasser med dit logo

I vores “opkoblede verden” stiger kravet om oplysninger dag for dag. Det er ikke kun, når vi er hjemme eller på kontoret, men også når vi er på farten. Der er kun et problem; flere oplysninger betyder mere energi. En PowerBank er den ultimative gave til personer, der kan lide at være opkoblede hele tiden.

Hvad gør PowerBanken til en troværdig gave?

Kender du til konsekvenserne af overopladningsbeskyttelse, afladning, kortslutningsbeskyttelse? På et kraftigt stigende marked bliver priserne mere vigtige end selve produktet. Produkterne kan se ens ud, men indvendigt er de imidlertid forskellige.

Selvom de lader til at være ens, er det vigtigeste gemt indvendigt. Det er noget du ikke selv kan bedømme. Vi tager os af det for dig, og sørger for, at din PowerBank er så sikker som mulig. I stedet for at følge markedet med de risikofyldte, billige PowerBanks, sælger vi kun PowerBanks der overholder høje standarder. Du kan derfor vælge en 100% sikker PowerBank. Når alt kommer til alt, er sikkerheden det, der er vigtigst.

 

Eksempler på et sikkert valg af PowerBanks

2200 mAh PowerBank

Kompakt og bærbar ABS-powerbank med 2200 mAh litium-batteri. Udgang 5 V/1 A og indgang 5 V/800mA. Det smarte design gør det muligt at fjerne batteriet, så det kan udbyttes med et nyt, samt muliggør korrekt affaldssortering af batterier.

Priseksempel

Fra kr.39,00pr. stk.
  • Pris inkl. 1 farvet tryk

2200 mAh PowerBank

Kompakt 2200mAh lithium-batteri opbevaret i en let aluminium ramme. USB-udgang med 5V/1A gør det muligt for dig at bruge den til enhver mobil.  Powerbanks med logo, powerbanks, powerbanks med logo, powerbanks,

Priseksempel

Fra kr.53,00pr. stk.
  • Pris inkl. 1 farvet tryk

Lighthouse PowerBank

Powerbank med 2.200, 5.000 eller 10.000 mAh lithium batteri og indbygget LED, kan tages med overalt til at lade din mobiltelefon. LED lygte kan bruges til at lede efter sager i eksempelvis din håndtaske eller rygsæk og er derfor rar at have med. Lavet af slidstærkt ABS.

Priseksempel

Fra kr.65,00pr. stk.
  • Pris inkl. 1 farvet tryk

PowerBanks i ALLE prisklasser

og ALLE størrelser

Hvorfor vælge PowerBanks?

Er du løbet tør for strøm giver en PowerBank giver dig øjeblikkelig strøm på din mobil eller tablet. PowerBanks med logo er derfor blevet en af de mest populære firmagaver. Giv dem til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, så de ikke løber tør for strøm på kritiske tidspunkter. At tilføje firmalogo til et produkt fremhæver værdien af gaven. Det giver samtidig en større synlighed for virksomhedens navn og bliver en personlig gave.

Fordele

√  Bærbar (passer i taske eller lomme) √  Oplader alle elektroniske enheder √  Ideel til lange flyvninger og udendørsaktiviteter √  Super nem tilslutning via USB √  Du løber aldrig tør for strøm

Hvilken PowerBank skal jeg vælge?

Dit valg af batterikapacitet på din PowerBank afhænger af, hvilken telefon eller tablet du har. Vi anvender kun de bedste batterier, og alle PowerBanks har en lang levetid og kan lades op til 300 gange.

Se oversigten over telefoner og tablets her – så kan du se, hvilken størrelse PowerBank du skal købe.

Gode priser og hurtig levering

Vi har markedets bedste priser, hurtig levering og vi er altid klar med hjælp og rådgivning.

Fandt du ikke det du søgte? Ring til os for dialog om dine muligheder

71 99 90 40

FÅ 5% RABAT PÅ DIN ORDRE!

FÅ 5% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE!

Få en rabatkode med 5% rabat straks, som du kan trække fra din næste ordre.

Rabatkoden får du direkte i din indbakke. Den kan bruges på HELE din bestilling, uanset hvilke produkter du vælger, og uanset ordrens størrelse.

Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig vores nyhedsbrev herunder.

Når du har bekræftet din tilmelding, modtager du en e-mail med rabatkoden.

Tak for din tilmelding! Når du har bekræftet din e-mail adresse via mailen vi har tilsendt, er du endeligt tilmeldt.