Paraplyer med logo

Paraplyer med logo

 

Der er mange måder at synliggøre sin virksomhed på - også når man er på farten. Hvis dine medarbejdere skal til en begivenhed, hvor deltagerne skal tilbringe en del tid udendørs, så kan det være en god idé at tilføje en logo paraply til parkelisten. Men du kan både synliggøre virksomheden og give dine medarbejdere eller kunder en praktisk gave ved at bestille en paraply med logo. Hos PromotionMakers har vi et stort udvalg af reklameparaplyer, der alle kan bestilles med eget logo. 

 

Besøg os i vores showroom 

Har du spørgsmål til vores udvalg af paraplyer med tryk eller brug for inspiration inden du bestiller? Vi har et showroom beliggende på Arnold Nielsens Boulevard 77 i Hvidovre, hvor du er mere end velkommen til at besøge os. Du skal blot skrive ønsket dato og tidspunkt i kontaktformularen HER, og så vender vi tilbage med en bekræftelse af vores aftale.

20 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

20 vare(r)

pr. side

Når det regner kommer reklameparaplyer i spil

Tips om brugen af reklameparaplyer

 

Chancerne er der for at du har været uheldig nok til at blive hængende i regnen uden en paraply. Uanset hvad, kan en god paraply gøre en stor forskel når uvejret raser og det øser ned. Her er nogle tips til hvorfor du måske skal vælge en paraply som din næste giveaway.

 

Hold godt fast i dem

 

Paraplyer er en fremragende salgsfremmende reklameartikel, på grund af deres anvendelighed i dagligdagen. Jeg ynder at fortælle at paraplyer er en god reklameartikel at give væk eller belønne medarbejdere med, fordi sandheden af sagen er, at ingen nogensinde synes at gå ud og købe sig en paraply. Bare tag dig selv som eksempel – hvornår var sidste gang du vågnede op og sagde til dig selv ”Jeg har tænkt mig at gå ud og købe mig en paraply?”

 

Men bare fordi de fleste mennesker ikke vælger at købe en paraply selv, er det ikke ensbetydende med at de ikke gerne vil have en paraply. De fleste mennesker beholder paraplyer i lang tid og smider dem ikke bare væk. De bruger dem derhjemme, i bilen eller på kontoret; den oplevede værdi er der. Det er noget som folk bruger.

 

Når man står og skal bruge en paraply er det ofte et impulskøb i en nødssituation. Du kigger efter en billig paraply, bare for at få dig tør frem til næste punkt, men billige paraplyer holder ikke.

 

En generel regel burde være, at alle folk skal have tre paraplyer: en til bilen, en til kontoret og en til hjemmet. At kunne få fat i en paraply med et øjebliks varsel er vigtigt, fordi det ellers er lidt som Murphys lov, at din paraply aldrig er hvor du er, når du har behov for det.

 

Paraplyen er derfor en fantastisk reklameartikel i form af logo synlighed og et velplaceret logo på en paraply er den bedste personlige reklamesøjle du kan få til at annoncere for din virksomhed. Et omvandrende billboard. Det er fantastisk logo eksponering, ikke blot på grund af logoets størrelse, men også fordi farvekombinationerne på paraplyen, kan gøre at et logo skiller sig ud.

 

På grund af dens størrelse, giver paraplyer mulighed for høj logo synlighed. I forhold til mindre genstande, ligesom kuglepenne eller nøgleringe, så har paraplyer en meget større plads til reklame og logo placering. Hvis du ser på et andet populært produkt i vores industri, som f.eks. kuglepenne, så tænk på hvor lille et område på en kuglepen du kan bruge til dit logo og budskab. Hvis du ser på de fleste af vores paraplyer har du et kæmpe stort printområde, så paraplyer er omvandrende billboards. Folk går ned ad gaden og dit logo er meget synligt.

 

Paraplyer til enhver lejlighed

 

Paraplyer har en lang liste af anvendelsesmuligheder såsom firmagaver, konferencer eller bilforhandlere men golf arrangementer er også populære. Til et golfarrangement bliver der typisk delt tøj og caps ud, men hvis det regner på dagen bliver begivenheden afholdt uanset sol eller regn, og derfor er en paraply en god ”forsikringspolice” at dele ud til golfarrangementer.

De er et dagligt syn på golfbanen, de er ikke han- eller hun-orienteret, du skal ikke tage højde for en bestemt størrelse og igen, alle har brug for en paraply. Det regner alle steder og specielt i de Skandinaviske lande. Det er et produkt alle gerne vil bruge i modsætning til visse andre salgsfremmende produkter der bliver liggende i din skuffe.

 

Tjek vores paraplyer ud

 

Så måske du skulle checke vores paraplyer ud og have dem med i dine overvejelser når du skal planlægge din næste giveaway, firmagave eller arrangement. En ting er sikkert – du eller dine kunder kommer også ud for regnvejr en dag.

 

 

 

 

 

TronLogo

TronLogo