Reklameartikler 2018-03-26T16:43:17+00:00

Reklameartikler

Reklameartikler, giveaways, merchandise, reklamegaver, kært barn har mange navne.

På denne side finder du et lille udvalg af de reklameartikler vi kan tilbyde. Vi importerer selv en række nøje udvalgte giveaways, der primært er produceret i Fjernøsten. Du kan købe små eller store mængder og opnår altid hurtig levering.

Du kan hente i stakkevis af inspiration lige her på vores katalogside – Der er tusindvis af gode ideer i alle prisklasser.

Produkterne giver ideer, som alle bidrager til spændende marketingaktiviteter og kampagner.

For mange af produkterne på denne side, bestemmer du selv form, design og specifikationer. Det giver dig mulighed for at få skræddersyet reklameartikler, der er unikke for dig.

De bedste ideer til din firmakampagne, kan vi hjælpe dig med.

Fandt du ikke hvad du søgte? Ring til os på telefon 7199 9040 – Vi er altid klar med hjælp og rådgivning

Inspiration

Fra skræddersyede giveaways til mere eksklusive reklameartikler. Vi tilbyder alt fra de nyeste trends til de velkendte klassikere. Med andre ord; det rette produkt til enhver anledning. Du finder mere inspiration på vores side med brands.

Gør et større indtryk

Vi kan trykke dit logo eller tekst på alle produkter. Oplev effekten ved et fuldfarvet tryk, der står knivskarpt. En reklameartikel med logo er den perfekte måde, at komme ud med dit budskab.

Kun fantasien sætter grænsen

Du kan brande din virksomhed med dit logo på næsten alle former for produkter. Vi kan skaffe det meste og leverer alt lige fra logo bolsjer, drikkedunke, kuglepenne, krus med logo, teknologiske gadgets og powerbanks – ja, stort set alt hvad du kan sætte dit logo på.

Vi er altid fulde af gode ideer, og tager gerne en dialog med dig om dine behov og muligheder.

Gode priser og hurtig levering

Vi har markedets bedste priser, hurtig levering og vi er altid klar med hjælp og rådgivning.

Fandt du ikke det du søgte? Ring til os for dialog om dine muligheder

71 99 90 40