Elektronik og tilbehør med logo

Elektronik og tilbehør med logo

 

Elektronik med logo og bæredygtig elektronik med logo


Hos PromotionMakers fører vi et bredt udvalg af elektronik med logo og bæredygtig elektronik med logo. Du finder produkter som powerbanks, højtalere, høretelefoner, trådløse opladere og mobile gadgets, og der er gode muligheder for at brande din virksomhed med bæredygtige produkter.

 

Der er teknologiske produkter og tilbehør, der passer til alle budgetter. Tilføj en moderne twist af elektronikgaver til din markedsføring, og skab opmærksomhed for din virksomhed ved at sætte dit logo på produkter, som dine kunder vil bruge dag efter dag.

 

Besøg os i vores showroom 

 

Har du spørgsmål til vores udvalg af elektronik med logo eller brug for inspiration inden du bestiller? Vi har et showroom beliggende på Arnold Nielsens Boulevard 77 i Hvidovre, hvor du er mere end velkommen til at besøge os. Ring til os på telefon 7199 9040 eller udfyld kontaktformularen her med ønsket dato og tidspunt, og så vender vi tilbage med en bekræftelse af vores aftale.


1 til 24 af 437

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 437

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Elektronikgaver med logo


Elektronikgaver ser generøse ud og er en fantastisk måde at give din virksomhed en moderne fordel i forhold til konkurrenterne. PromotionMakers tilbyder en bred vifte af elektronikgaver og tilbehør, som du kan vælge mellem, og da elektronikgaver er produkter kunderne ofte er afhængige af på daglig basis, er det en god måde at forbinde dit brand med vigtig og brugbar teknologi.

 

Hvad findes der af bæredygtig elektronik med logo?


Markedet for bæredygtig elektronik vokser hele tiden og sortimentet bliver større dag for dag. Prøv f.eks. denne trådløse højttaler med bambuscover eller denne 8.000 mAh 5W trådløs powerbank i FSC® certificeret bambus. Der er også hele vores Impact kollektion, der er en serie af produkter, der sigter mod at have en positiv indvirkning på vores miljø, og fokuserer på en reduktion af vandforbruget.

Hvedestrå er også et populært bæredygtigt materiale, hvor du kan vælge vores Runde 5W trådløs oplade pad i hvedestrå.

 

Hvad kan du bruge elektronik med logo til?


Brug dine elektronikprodukter til uddeling på messer og events, konkurrencer, til at sende ud med dine varer samt pleje af medarbejdere og kunder.

Vi har også produkter der er perfekte til brug på kontoret, for eksempel denne smarte Bambus skrivebords- og penneholder med 10W trådløs opladning af din telefon eller denne trådløse oplader og opbevaringsboks, på denne måde viser du dit logo frem på kundernes skrivebord dagen lang.

Du kan udforske hele vores sortiment af elektronik med logo inklusive høretelefoner, højtalere med logo, trådløse opladere eller tag et kig på vores mobile gadgets

TronLogo

TronLogo