Slik med logo2019-08-21T11:51:45+01:00

LAKRIDS by Bülow – NY leverandør – Ring for priser og varianter

Vi tilbyder forskelligt slik med logo, bolcher med logo, chokolade og snacks med dit logo

Vi har Danmarks største udvalg af mærkevarekonfekture med private label og tilbyder dig kendte brands som Katjes, M&M, Ferrero, Lindt og Hanuta. Med disse stærke mærker får du muligheden for, at styrke dit eget brand.

Vi kan tilbyde dig alle former for indpakning, og selve indholdet dækker alle værdier og behov.

Du finder et stort udvalg af søde sager, der appellerer til alle dine sanser og kan være med til at profilerer jeres virksomhed.

Reklameslik med logo er velegnet til brug i forbindelse med messer, som giveaways i forbindelse med udsendelser til Jeres kunder eller til at byde Jeres gæster velkommen på kontoret.

Vi trykker jeres eget logo, firmanavn eller budskab på indbydende emballage. Vores sortiment byder på alle former for slik med logo. Du finder bl.a. bolcher med logo, som er en populær variant af reklameslik

7199 9040 for bestilling af dit reklameslik

Danmarks største udvalg

Bolcher med logo

Velsmagende danske bolcher med logo indpakket enkeltvis i fine små poser med dit budskab eller logo.  Vi har bolsjedåser, bolsjer i mini og maxi poser, slikkepinde, halsbolsjer, bolsjer med dit logo i midten, sukkerfri pullmoll pastiller i metalæske og sukkerfri bolsjer. Du kan få dit budskab og logo på alle typer af bolsjer. Bestil dine personaliserede logo bolcher i dag.

Se info og priser

Vingummi

Vingummifigurer. Styrk dit budskab med en flot figur. Du kan få vingummi i mini eller maxi poser, sukkerfri bamser, økologiske bamser, løbesko med skumsål, gelatinefri bamser, sweet kiss, hot chili, kæmpe mus og kæmpe bamser, syrlinger, vingummi i pastilæske, vingummi i eget design og jelly beans.

Se info og priser

Lakrids

Lakrids med logo. Du kan få lækre lakridsposer med logo og salte fisk, milde lakridspæle fra Katjes, pastilæsker med logo og lakrids, lakridspastiller i æske, lakridsbolsjer, salmiakhyl, løbesko med lakrids, blød og energi, bolsjedåser med lakrids, bløde lakridsbamser, små og store lakridsposer. Noget for enhver smag.

Se info og priser

Snack

Snacks med dit budskab. Du kan få like it kiks, Hanuta hasselnøddevaffel, tykke chips, sprøde chips, saltede peanuts fra Lorenz eller NicNac, nøddemix mini og maxi, saltkringler, saltet kiks mix, oreo kiks, farvede chokoladelinser, ristede, peanuts med sukkerskal, chokoladekiks og småkkager med med chokolade. Alt sammen med dit logo og budskab.

Se info og priser

M&M

https://cms7837.hstatic.dk/upload_dir/pics/top-og-kapitel-grafik/05-MMs/kap-5-MMs.compressed.pdf

De originale M&M’s kan du få med dit logo og budskab. Få dit eget design på forsiden. Vælg mellem tekst, billede eller dit logo. M&M logo på bagsiden. Få dem leveret i en flot metalæske, en eksklusiv gaveæske, mini eller maxi poser. Vælg dine favoritfarver og få dit eget tryk på hver enkelt linse. Så fås det ikke bedre.

Se info og priser

Chokolade

Lækkert logo chokolade og karameller med dit budskab. Vi har Werther’s original, Riesen, chokoladekugler indpakket enkeltvis, chokomint bolsjer, chokoladelinser eller chokolade kugler i små fine poser eller dåser, Tom’s guldkarameller i dåse, Anton Berg mini marcipan eller de originale Kinder Schoko-Bons til børnene.

Se info og priser

Pastiller

Pastiller med dit eget design. Få dem i fine små metalæsker med pebermynte- pastiller eller trekanter, Tic-Tac fresh mints, pullmoll halspastiller. Tyggegummi i blisterpakning, metalæsker med ClicClac eller hængslet låg, Tic-Tac i metalæske med skydelåg, metalæsker med præget logo, mentos og andre lækkerier.

Se info og priser

Energi

Energi når du trænger mest til det. Original Dextro energy indpakket enkeltvis, med omslag, Dextro kube eller Tower, Dextro mini eller mini duo, Dextrose 12-pack eller en lækker müsli bar. Vis dig i sporten og hjælp dine kunder med at nå deres mål med lidt ekstra god energi i lommen. En god måde at få vist dit budskab og logo.

Se info og priser
https://cms7837.hstatic.dk/upload_dir/pics/top-og-kapitel-grafik/05-MMs/kap-5-MMs.compressed.pdf

Gaver

Du kan selvfølgelig også få den helt rigtige gave med reklameslik, påført dit logo og budskab. Du kan få slik med logo i form af malerspand, blikdåse, klassisk købmandskrukke i glas, flot krukke i transparent akryl med skråt skåret top, moderne glaskrukke med aluminiums skruelåg, flotte mat sorte paprør med plast eller alu låg, bolsje dåser med sort låg, display boks til dit slik. Vælg selv dit indhold, der kan være logo bolsjer eller chokokugler indpakket enkeltvis i dit logofolie eller løse. Alt emballage findes i flere forskellige størrelser.

Se info og priser

Vi har noget for enhver smag

Noget for enhver smag

Slik med logo er en god måde at præsentere din virksomhed og vi har noget for enhver smag. Du kan vælge mellem et stort udvalg af bolsjer, vingummi, lakrids, snack, M&M, chokolade, pastiller og energi. Der er et hav af smagsvarianter at vælge imellem. Skal bolsjerne smage af jordbær-lakrids, hot chilli eller pebermynte? Der er nok at vælge imellem.

Smagsprøver

Har du behov for smagsprøver inden du køber? Så bare sig til og vi skal sende dig lidt sødt til ganen.

Sig det sødt

Slik med logo er en sikker vinder for at komme i dialog med dine kunder. Frist dine kunder med lidt sødt til ganen og udlever det på messer og konferencer sammen med din firmabrochure. Vi er sikker på, at kunderne vil elske dig for det. En god måde at skabe fokus på dig og din virksomhed. slik med logo reklameslik bolsjer med logo logo bolsjer bolsjer med navn bolsjer med tekst logo slik 

Gode priser og hurtig levering

Vi har markedets bedste priser, hurtig levering og vi er altid klar med hjælp og rådgivning.

Fandt du ikke det du søgte? Ring til os for dialog om dine muligheder

71 99 90 40