Slik - Vand

1 til 24 af 71

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 71

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gør din virksomhed mere synlig med logo slik og vand med logo

Det er som virksomhed enormt vigtigt at profilere sig og gøre sig synlig ude i den vide verden, og det handler om at komme ud til så mange mennesker som overhovedet muligt - det kan jo være, at du pludselig støder på en potentiel kunde eller samarbejdspartner! Det er samtidig også vigtigt, at din virksomhed rangerer som top-of-mind, og her er det helt essentielt at folk kan huske dig og din virksomhed! En af måderne at få folk til at huske din virksomhed på, er ved at skabe gode associationer med dit firmanavn - og her kan logo slik være helt oplagt! Slik associeres nemlig med noget sødt, indbydende og smagfuldt, og når du tilbyder potentielle kunder noget slik med logo, så har du allerede et enormt godt udgangspunkt for skabe en god relation. Vand med logo er også en god idé at tage med til for eksempel messer - og her kan du dele masser af vandflasker med logo ud til folk som kan have interesse i din virksomhed. Mange vælger nemlig også at genbruge vandflasken - og den potentielle kunde eller samarbejdspartner vil derfor hele tiden blive mindet om din virksomhed! Med andre ord: slik med logo og vand med logo er mere end blot mad og drikke!


Få vand med eget logo og slik med logo her hos os!

Hos PromotionMakersønsker vi netop at være med til at skabe den grobund for en god relation mellem din virksomhed og dine kommende interessenter! Derfor har vi et stort og varierende udvalg af vand, slik og ikke mindst lækre og indbydende snacks som vil pryde ethvert messebord eller til ethvert arrangement som din virksomhed måtte deltage i! Vil du og din virksomhed også være med til at reducere mængden af plastik? Så tilbyder også vand med logo i et paprør! Disse såkaldte vandflasker er lavet af 75% træ fra bæredygtigt forvaltede skove, og belaster dermed ikke klimaet nær så meget som almindelige vandflasker! Her kan du også vælge at få paprør med æblemost, hvis du ønsker at tilbyde dine potentielle kunder noget andet end vand! Om du skal have snacks, vand, æblemost, chokolade, mint pastiller eller noget helt andet, så kan du bestille det online hos os! 


Har du spørgsmål i forhold til dine vandflasker med logo eller slik med logo?

Hvis du har nogle spørgsmål til produkterne eller til din bestilling, så tøv ikke med at ringe til os på telefonnummeret 7199 9040 alle hverdage mellem 8.30 og 16.30 - ellers er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular og så er vi klar til at hjælpe dig hurtigst muligt! Husk at vi også har mulighed for at sende vareprøver til dig, så du har det bedste udgangspunkt til at finde lige præcis det du ønsker til din virksomhed! Du skal blot bruge knappen “prøver” inde på produktsiden når du skal lægge dine produkter i indkøbskurven, og så sender vi nogle vareprøver afsted til dig hurtigst muligt. 


TronLogo

TronLogo