Lakrids by Bülow

Hos PromotionMakers er vi stolte af at kunne byde på et kæmpe udvalg af Lakrids by Bülow. Bülow lakrids er den perfekte reklameartikel til dit firma.

1 til 24 af 33

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 33

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Hvorfor anvendeLakrids by Bülow idin markedsføring

Uanset om dine kunder er danske eller udenlandske, så vil Lakrids by Bülow bidrage positivt til din markedsføring. De danske kunder elsker allerede denne danske lakridsproducent og dine udenlandske kunder vil blive forkælet med en unik, dansk smagsoplevelse. Lakrids by Bülow er tilmed lakrids af høj kvalitet. Man kan næsten kalde det luksus lakrids. Derfor vil det uden tvivl styrke din virksomhed og dit brand at anvende Bülow lakrids som en giveaway.


PromotionMakers: Din virksomheds Johan Bülow Lakridsforhandler

PromotionMakers er stolte af at være din virksomheds Johan Bülow Lakridsforhandler. Vores store udvalg af Johan Bülow Lakridsindeholder sød lakrids, salt lakrids, salmiak lakrids, chili lakrids, lakrids med chokoladeovertræk og meget mere. Skal din giveaway have et touch af luksus? Så kan vi anbefale Regular Gold Lakrids by Bülow, der er lakrids, overtrukket af chokolade og rullet i guldstøv. Derudover sælger vi også den populære lakrids sirup, der især er lækker på desserter eller frugt. Men Lakrids by Bülowssweet lakrids er også altid et godt valg.


Påske firmagaver af Johan Bülow Lakrids

Vil du gerne fejre påsken med dine ansatte ved at give dem en påske firmagave? Hos PromotionMakers finder du et stort udvalg af firmagaver til påske, der også byder på lækre påskeæg af Lakrids by Bülow. Prøv f.eks. de knasende Crispy Caramel Lakrids påskeæg af Bülow lakrids.   


Skal årets firmajulegave være en Johan Bülow Lakrids Julekalender?  

Hvert år, er en Johan Bülow Lakrids julekalender et populært valg, når virksomheder skal vælge årets firmajulegaver. Med lakrids julekalenderen kan dine medarbejdere smage mange af Lakrids by Bülowslakridsvarianter. Julekalenderens emballage er desuden bæredygtig.  


Bülow Lakrids: et miljøbevidst valg 

I dag er Johan Bülows lakridsen miljøbevidst firmagave. Deres lakridsdåser er nu fremstillet af 100% genanvendt og genanvendeligt plastik. Desuden er alt metal på dåsernes forsegling fjernet, så du kan købe Bülow Lakrids med god samvittighed. Husk at give dåsen et nyt liv ved at smide den i genbrugscontaineren for plastik.

  

Om Lakrids by Bülow

Johan Bülow er opvokset i en familie af iværksættere. Derfor brændte han også selv for at skabe sin egen virksomhed. Tilbage i 2007 kastede han sig over danskernes favorit: lakrids. Hans mål er og var at skabe et lakridsprodukt af høj kvalitet, der blev værdsat og taget alvorligt. Hans første forretning i Svaneke blev udsolgt på kun 2 timer. Derfor købte han allerede i 2008 en lakridsmaskine og en fabrik i Taastrup. Her blev de velkendte klassikere NO.1, NO. 2, NO. 3 og NO. 4 skabt. Året efter introducerede lakridseksperten en ny serie med chokoladeovertrukket lakrids. Siden er lakridsbrandet blevet kendt overalt i Danmark, men også i udlandet. 

TronLogo

TronLogo