Slik med logo

Slik med logo


Velsmagende logoslik til din virksomhed

 

Alt vores logoslik er af højeste kvalitet, hvilket vil sige det er velsmagende og har den perfekte konsistens. Slik med logo kan være med til at opbygge stærke kunder- eller medarbejder relationer.

 

Køb slik med logo til din virksomhed

 

Slik med logo er en oplagt og genial måde at få dit logo ud til omverdenen på. Vejen til andre folks hjerter går som bekendt gennem maven, og derfor er logo slik absolut ikke noget man skal gå ned på. Slik er samtidig også noget der skaber enormt gode associationer - og hvem vil ikke gerne have, at ens kunder får gode associationer når de tænker på din virksomhed? Udover at slik med logo kan være oplagt at give til dine kunder, samarbejdspartnere og andre relevante personer, så er det også essentielt at give til dine medarbejdere som vil få tilfredsstillet den søde tand i løbet af en hård og lang arbejdsdag.

 

Besøg os i vores showroom 

 

Har du spørgsmål til vores udvalg af reklameslik eller brug for inspiration inden du bestiller? Vi har et stort showroom på Arnold Nielsens Boulevard 77 i Hvidovre, hvor du er mere end velkommen til at besøge os. Du kan altid ringe til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage. Bestil gerne tid inden så vi har god tid til dig når du kommer.

 

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller klik på “brug for hjælp” knappen i det nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

1 til 24 af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 32

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Skab gode relationer med logoslik

 

Hos PromotionMakers ønsker vi at hjælpe dig med at skabe gode og stærke kunderelationer og give din virksomhed det bedste grundlag for at dine kunder associerer din virksomhed med noget positivt og givende - og derfor tilbyder vi naturligvis at lave slik med eget logo til din virksomhed. Hvad end du ønsker at forkæle dine kunder med pastiller, vingummier, chokolade eller slikkepinde, så kan vi hjælpe dig med at få dit logo på det lækre slik. Er du også hoppet med på den grønne bølge? Vi har selvfølgelig også et udvalg af veganske og økologiske lækkerier som du kan dele ud til nær og fjern med god samvittighed! Det eneste du skal gøre er, at bestille på vores hjemmeside og så sørger vi for at du får leveret dit logo slik så hurtigt som muligt.


Logo slik kan bruges i mange sammenhænge

 

Slik med logo er altid en god idé, da det kan bruges i et hav af sammenhænge og situationer. Hvis din virksomhed tit er ude på messer eller er til andre sammenkomster, så er logo slik et oplagt valg at have liggende på bordet. Der er heller intet som lokker folk hen til en stand som slik gør - og derfor er slik med logo helt oplagt at have med ud til den slags arrangementer. Derudover er det enormt god reklame at give slik med logo på til diverse potentielle kunder eller samarbejdspartnere - det er nemlig en enormt god metode til at komme i top-of-mind på hos diverse virksomheder.


Få det lækre logo slik i højeste kvalitet hos os


Vores slik er enormt velsmagende og er ligeledes i højeste kvalitet - det er nemlig lavet præcis til at skabe gode associationer og gode kunderelationer til din virksomhed! Hos os finder du en bred vifte af forskelligt slags slik, og hos os kan du blandt andet finde slik som:

 

●      Mintpastiller

●      Chokolade

●      Tyggegummi

●      Vingummier

●      Slikkepinde

●      Lakridser

●      Bolsjer

 

Der er derfor rig mulighed for at finde det slik som du synes er perfekt for lige præcis din virksomhed!

 

TronLogo

TronLogo