Snacks

Snacks med logo er en god måde at reklamere for din virksomhed, både til messer, kundemøder, kurser og andre begivenheder. Find inspiration i vores udvalg af snacks, der alle kan bestilles med din virksomheds logo.

7 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

7 vare(r)

pr. side

Bør din virksomhed vælge sunde snacks?

Mange virksomheder har vænnet sig til at bestille bolsjer med logo eller andet slik, når der skal bestilles reklameartikler til messer og lignende. Bolsjer og slik erofte et hit, men dine kunder får måske et endnu mere positivt indtryk af din virksomhed, hvis du i stedet for vælger sunde snacks. Ligesom vand med logo, kan healthy snacks være en god branding strategi, fordi det udtrykker sundhed og professionalisme. Vores udvalg af sunde snacks består bl.a. af frugt og nøddemix i bæger. 


Sunde snacks kan især være en god idé ved begivenheder, der kræver at deltagerne er aktive og bevarer et højt energiniveau, for eksempel til messer, kundemøder og kurser. 


Skil dig ud med danske snacks

Hvis du vil skille dig udmed dine reklameartikler, så tilbyd danske snacks eller skandinaviske snacks til dine kunder. Hos PromotionMakers kan du bl.a. bestille sød finsk lakrids i bæger eller chokolade lakrids i bæger. Lakrids er noget, som mange forbinder med danske snacks, så med lakrids snacks kan du give dine kunder en dansk smagsoplevelse. Med danske snacks tilføjer du også et element af storytelling til dit valg af snacks. Desuden kan det være en god måde at falde i snak med en potentiel kunde, der kommer forbi din stand ien messe. Søger du andre danske snacks? Så se vores store udvalg af Lakrids by Bülow


Velkomst snacks

Når man arrangerer begivenheder, så er det vigtigt ikke at undervurdere, hvor vigtigt velkomsten er. Ud fra bl.a. velkomsten danner deltagerne nogle forventninger til, hvordan begivenheden kommer til at være. Velkomst snacks kan derfor være en dejlig ekstra nydelse for deltagerne. 

TronLogo

TronLogo