Vand med logo

Vand med logo er i dag blandt de mest populære reklameartikler med logo. Hos PromotionMakers opfordrer vi vores kunder til at lave et miljøbevidst valg, ved at vælge logovand med miljøvenlig emballage. 


2 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

2 vare(r)

pr. side

Hvad kan din virksomhed bruge vand med logo til? 

Virksomheder overalt i Danmark anvender vand med logo til mange forskellige formål. Hvis du skal til en messe, så er logovand en rigtig god giveaway til alle dem, der besøger din stand. Vandflasker med logo giver et positivt, sundt og professionelt indtryk af din virksomhed. Skal du til eller arrangerer du en sportsbegivenhed, som f.eks. DHL, så kan vand med logo være en rigtig god måde at reklamere for dit firma. Men der er også mange andre situationer, hvor logovand vil være den bedste reklameartikel at vælge. Logovand kan f.eks. anvendes i forbindelse med kurser eller foredrag, hvis du ejer et hotel eller en restaurant eller hvis du gerne vil have en god giveaway til dine kunder.  


Virksomheder kan bl.a. anvende vand med logo til følgende: 

  • Messer

  • Begivenheder / Sportsevents

  • Kurser / foredrag

  • Uddeling til kunder og personale

  • Restauranter, hoteller og fitnesscentre 

  • Salg fra en butik

 

Bestil en vandflaske med logo hos PromotionMakers

Skal du bruge en vandflaske med logo? Hos PromotionMakers har vi med stor omhu udvalgt en vandflaske med logo, der både er sund og miljøbevidst. Vores logovand kommer fra et lokalt fynsk vandværk, der er tæt på tapperiet, så transporten mellem vandværket og tapperiet er minimal. Vandet er tappet fra den danske undergrund og sættes i 250 ml. paprør. Dette er en miljøvenlig emballage, fordi den består af 75% træ fra bæredygtigt forvaltede skove. Ved bestilling af vores vandflasker med logo kan du bestille minimum 504 stk. 


Logovand eller æblemost med logo?

Udover vores vand med logo, så kan du også bestille en lækker æblemost med logo. Vores lækre æblemost er høstet fra fynske avlere og private fynske haver. Derfor giver æblemosten en helt unik smagsoplevelse. Desuden er vores æblemost med logo fremstillet uden koncentrater og tilsætningsstoffer. Ligesom vores logovand, så kommer æblemosten i miljøvenlig emballage og der er 235 ml æblemost i hvert paprør. 


Reklamevand med miljøvenlig emballage

Hos PromotionMakers har vi prioriteret reklamevand med miljøvenlig emballage, fordi vi gerne vil opfordre vores kunder til at vælge miljøvenlige reklameartikler. Derfor har vi bl.a. samlet et stort udvalg af miljøvenlige reklameartikler, hvoraf vand med logo er et af dem. Med vores reklamevand med miljøvenlig emballage kan du være sikker på, at dit reklamevand vil give dine kunder et positivt indtryk af din virksomhed. 


Bestil vand med logo billigt ved at få et godt tilbud

Vil du gerne have et godt tilbud på logovand? Hos os kan du bestille vand med logo billigt ved at anvende vores mulighed for at få et tilbud. I stedet for at klikke på “køb” ved logovandet, så klik på “tilbud”. Udfyld derefter formularen og klik dernæst på tilbudskurven i øverste højre hjørne. Så vil du modtage et godt tilbud.    


Har du spørgsmål til køb af vand med eget logo? 

Hvis du har spørgsmål til køb af vand med eget logo, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller klik på “brug for hjælp” knappen i det nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

TronLogo

TronLogo