Dansk Håndsprit

Dansk Håndsprit

 

Køb dem med dit eget logo på dansk-håndsprit.dk 

Dansk Håndsprit er en del af PromotionMakers.

1 til 24 af 31

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 31

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

naève Håndsprit

Vores håndsprit er en bakteriedræbende og hudvenlig softgel. Vores håndsprit er et solidt alternativ, når vand og sæbe ikke er tilgængeligt. Håndspritten fås i flere forskellige størrelser, så den passer til netop jeres behov. Vores håndsprit er produceret så den både er allergivenlig og giver optimal hudpleje. Håndspritten indeholder 80% sprit og er derfor et oplagt valg i bekæmpelsen af virus, bakterier, sporer og svampe. Håndspritten kan fås med forskellige dufte.

 naève Alcocreme

Vores alcocreme er den eneste af sin art på markedet og er derfor en helt unik desinfektionsløsning. Kombinationen af håndcreme og håndsprit giver den mest optimale løsning, hvis du leder efter et produkt, der både plejer i dybden og samtidig desinficerer. Produktet er dermatologisk testet. Vores alcocreme er nænsom mod huden og sammensat af desinficerende, plejende og fugtgivende ingredienser. Vores alcocreme indeholder 85% sprit og er derfor et sikkert valg. Alcocremen kan fås i forskellige størrelser og i forskellige dufte. Uanset om det er den velkendte spritduft, en frisk agurkeduft, en blid jasminduft eller en aromatisk roseduft du er til, så kan vi producere det.

 naève Homecare

BioCid overfladedesinfektion

Vores unikke BioCid, som bruges til overfladedesinfektion, er en klar vinder, når det kommer til desinfektionsmidler. Uanset hvilke overflader der skal desinficeres, så kan vores BioCid benyttes. Vores overfladedesinfektion er 100% bionedbrydelig, hvilket minimerer klimaaftrykket. Desinfektionsmidlet kan bruges til at desinficere alle slags overflader og belægninger. Det betyder at uanset om det er møbler, køkkenborde eller håndtag, der skal desinficeres, så klarer vores BioCid det. Midlet er fødevaregodkendt og ikke-ætsende, og det kan derfor også benyttes på overflader, der kommer i kontakt med fødevarer.

Hygiejne

Verden har ændret sig, og desinficering og hyppig vask af hænder er blevet ”the new normal”.

Vores håndsprit og overfladedesinfektion er produceret efter forskrifterne fra WHO, så vi er sikre på, at der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden. Vi vil gerne hjælpe danskerne med at beskytte sig selv og andre.

 Allergivenlige produkter

Vores produkter er produceret, så de er allergivenlige. Det betyder, at vi producerer vores produkter uden parfume, og de indeholder derfor heller ikke nogen af de 26-listet allergene parfumestoffer. Vores produkter er altså velegnede til sensitiv hud. Vi bruger udelukkende naturlige duftstoffer som agurk, jasmin og rose i vores produkter. Dét kalder vi duft med omtanke

Glycerin

Glycerin har en masse fugtgivende egenskaber, og findes derfor i mange hudplejeprodukter. naéves hudplejeserie indeholder både E-vitamin og op til 4 gange mere glycerin end andre lignende produkter på markedet. 

TronLogo

TronLogo