Håndsprit med logo

Håndsprit med logo er et godt supplement til at vaske dine hænder, og har fundet vejen til de danske arbejdspladser i løbet af de seneste par år. Hos PromotionMakers finder du et bredt udvalg af håndesinfektion, du kan købe med eller uden dit logo.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os på telefon 7199 9040 eller info@promotionmakers.com

11 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

11 vare(r)

pr. side

Hos PromotionMakers kan du købe en praktisk håndsprit i sprayflaske med praktisk clips, så du nemt kan sætte den fast i brystlommen. Når du køber produkter til håndesinfektion på arbejdspladsen, er du med til at nedbringe smittefare for influenza og andre sygdomme.

 

Hånddesinfektion med eget logo er essentiel for en god hygiejne. På steder hvor der er mange mennesker, det være sig arbejdspladsen, kantinen eller offentlige toiletter, vil en håndsprit gel give en god håndhygiejne.

 

En af vores mest populære produkter er vores Håndsprit Spray 10 ml - 70%, hvor du får stor værdi for pengene og en praktisk lille flaske med håndsprit, du kan tage med hvor som helst.

 

Andre fordele ved håndsprit med logo er, at de er nemme at tage med på farten, og de passer perfekt i tasken eller i din lomme.

 

Slip for bakterier på arbejdspladsen med vores håndsprit produkter.

 

Har du spørgsmål til køb af håndsprit produkter?

Hvis du har spørgsmål til køb af vores håndsprit produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller klik på “brug for hjælp” knappen i det nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

TronLogo

TronLogo