Værnemidler med logo

Personlige værnemidler er en af de mest efterspurgte produktkategorier. Du finder alt indenfor ansigtsmasker og mundbind, visirer, handsker, vådservietter briller og beskyttelsesdragter. Få dem med eller uden logo.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kontakt os på telefon 7199 9040 eller info@promotionmakers.com

19 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

19 vare(r)

pr. side

Stort udvalg at vælge imellem

Der kommer hele tiden nye produkter til og du kan købe ansigtsmasker, mundbind, visirer, handsker, vådservietter, briller og beskyttelsesdragter.

 

Hvor og hvornår skal jeg bruge produkterne?

Brug håndsprit og håndrens, hvor du ikke har mulighed for at vaske dine hænder eller sprit dem af, når du har rørt ved håndtag og andre overflader.

Mundbind kan du bruge når du skal ud og handle eller hvis i er mange sammen på et mindre område.

Afhængigt af om det er en ansigtsmaske eller mundbind du er ude efter, er der forskellige standarder og kategorier at vælge mellem.

 

Lidt om lovgivning og mærkning

Vi overholder EU-lovgivningen og vores produkter er både CE-mærket og lever op til EN-standarder indenfor de forskellige produktkategorier.

 

Besøg os i vores showroom?

Har du behov for inspiration inden du bestiller? Vi har et stort showroom på Arnold Nielsens Boulevard 77 i Hvidovre, hvor du er mere end velkommen til at besøge os.

 

Har du spørgsmål til køb af værnemidler med logo? 

Hvis du har spørgsmål til køb af værnemidler, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe til os på 7199 9040 mellem kl. 08:30 og 16:30 på alle hverdage. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller klik på “brug for hjælp” knappen i det nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

 

TronLogo

TronLogo