Den Grønne

21 vare(r)

pr. side

Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

21 vare(r)

pr. side

Miljøvenlige firmagaver

En firmagave skal vælges med omhu. Du kan selvfølgelig vælge at give et gavekort, som vores Joyful Giftcard. Hvis du derimod gerne vil vælge en mere specifik firmagave eller firmajulegave, så er det vigtigt, at du tænker over om gaven passer til dit brand. En god firmagave støtter op om din brand fortælling og skaber positive associationer til din virksomhed. Derfor anbefaler vi miljøvenlige firmagaver. Med miljøvenlige gaver kan du både opnå glæden ved at give en gave og samtidig udtrykke nogle af dit firmas værdier.   


Miljøvenlige produkter

Hos PromotionMakers finder du et stort udvalg af miljøvenlige produkter. Vi har samlet et bredt sortiment, så du har meget at vælge imellem. Du kan bl.a. vælge en masse forskellige produkter af træ, herunder træ spil, en træ tandbørste eller træ solbriller. Derudover sælger vi også mange miljøvenlige reklameartikler og miljøvenlige kontorartikler samt diverse produkter, som grønne muleposer med tryk. Her kan du læse om nogle af vores lidt anderledes miljøvenlige produkter:  


Grønne muleposer med tryk

Hvis du skal til en messe, så er det en rigtig god idé at have en giveaway, så dem, der besøger din stand, har noget at huske dig på. Særligt til messer er miljøvenlige muleposer med tryk en god idé, fordi de besøgende derved får noget, som de kan læggedine brochurer i. Ydermere vil muleposer synliggøre din virksomhed, fordi kunder vil gå rundt med den påmessen. Du kan endda også læggeandre giveaways eller snacks med logo i muleposen. 


En træ tandbørste

Leder du efter en lidt anderledes giveaway, der samtidig er miljøvenlig? En tandbørste af træ er en sjov og anderledes firmagave, der giver et positivt indtryk af dit firma. Hos PromotionMakerskan du købe træ tandbørstertil både børn og voksne. Vores tandbørster af træer lavet af natur bambus med sorte børster og ankommer i en fin kartonæske. Ligesom alle vores øvrige miljøvenlige produkter, så kan du bestille en tandbørste af træ med tryk. Bestil for eksempel en tandbørste med din virksomheds logo, din kundes navn eller andet tryk. 


Træ solbriller

Hvis dine medarbejder skal stå udenfor om sommeren, så kan vores træ solbriller med trykvære en smart måde at reklamere for jeres virksomhed. Disse solbriller af træ er fremstillet af plastik og bambus med metalliske linser. Solbrillerne er lavet med uv400 beskyttelse. Hvis du gerne vil have logo, navn eller andet tryk på dine solbriller, så kan du med fordel bestille én prøve, så du kan se dine træ solbriller vil se ud. Vi leverer solbriller af træ på 10 arbejdsdage, men uden tryk har du allerede dine solbriller indenfor 2 arbejdsdage.  


Bliv en af de mere miljøvenlige virksomheder med miljøvenlige reklameartikler og miljøvenlige kontorartikler

Med miljøvenlige reklameartikler og miljøvenlige kontorartikler kan du sende et positivt signal til både dine kunder og dine medarbejdere. Så hvis du stræber efter at blive set som etaf de mere miljøvenlige virksomheder i Danmark, så kan du hos PromotionMakers finde et stort udvalg af miljøvenlige reklameartikler og miljøvenlige kontorartikler. Hvad angår miljøvenlighed, så er det vigtigt at tænke over detaljerne, f.eks. ved at sikre, at både dine giveaways, reklameartikler, og kontorartikler er miljøvenlige. 

TronLogo

TronLogo