Den Grønne

Den Grønne


Bæredygtige produkter - Den Grønne linje

 

Hos PromotionMakers fører vi et bredt udvalg af bæredygtige produkter. Du finder bæredygtige reklameartikler, bæredygtige gaver og bæredygtigt firmatøj, og der er gode muligheder for at brande din virksomhed med bæredygtige produkter.

Vi har samlet et stort udvalg af miljøvenlige produkter, der kan bidrage til at styrke din grønne profil. Kig efter den grønne label på vores produkter.

 

Besøg os i vores showroom 

 

Har du spørgsmål til vores udvalg af bæredygtige produkter eller brug for inspiration inden du bestiller? Vi har et showroom beliggende på Arnold Nielsens Boulevard 77 i Hvidovre, hvor du er mere end velkommen til at besøge os. Ring til os på telefon 7199 9040 eller udfyld kontaktformularen her med ønsket dato og tidspunt, og så vender vi tilbage med en bekræftelse af vores aftale.

1 til 24 af 26

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 26

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2


Miljøvenlige produkter

Hos PromotionMakers finder du et stort udvalg af miljøvenlige produkter. Vi har samlet et bredt sortiment, så du har meget at vælge imellem. Du kan bl.a. vælge en masse forskellige produkter af træ, herunder træ spil, en træ tandbørste eller træ solbriller. Derudover sælger vi også mange miljøvenlige reklameartikler og miljøvenlige kontorartikler samt diverse produkter, som grønne muleposer med tryk. Her kan du læse om nogle af vores lidt anderledes miljøvenlige produkter:  

 

Grønne muleposer med tryk

Hvis du skal til en messe, så er det en rigtig god idé at have en giveaway, så dem, der besøger din stand, har noget at huske dig på. Særligt til messer er miljøvenlig muleposer med tryk en god idé, fordi de besøgende derved får noget, som de kan læggedine brochurer i. Ydermere vil muleposer synliggøre din virksomhed, fordi kunder vil gå rundt med den påmessen. Du kan endda også læggeandre giveaways eller snacks med logo i muleposen. 

 

En træ tandbørste

Leder du efter en lidt anderledes giveaway, der samtidig er miljøvenlig? En tandbørste af træ er en sjov og anderledes firmagave, der giver et positivt indtryk af dit firma. Hos PromotionMakerskan du købe træ tandbørstertil både børn og voksne. Vores tandbørster af træer lavet af natur bambus med sorte børster og ankommer i en fin kartonæske. Ligesom alle vores øvrige miljøvenlige produkter, så kan du bestille en tandbørste af træ med tryk. Bestil for eksempel en tandbørste med din virksomheds logo, din kundes navn eller andet tryk. 

 

Solbriller GRS genanvendt plast

Hvis dine medarbejder skal stå udenfor om sommeren, så kan vores nye solbriller i GRS anvendt plast være en smart måde at reklamere for jeres virksomhed. Disse høj kvalitet solbriller lavet med GRS certificeret genanvendt PC ramme. Genbrugsindholdet i rammen er 100%. GRS certificering sikrer en komplet certificeret forsyningskæde af de genanvendte materialer. Linserne er smokey accryclic og er i overensstemmelse UV 400 og CAT 3. Pakket i kraft gaveæske.

 

Miljøvenlige firmagaver

En firmagave skal vælges med omhu. Du kan selvfølgelig vælge at give et gavekort, som vores YourGifts gavekort. Hvis du derimod gerne vil vælge en mere specifik firmagave eller firmajulegave, så er det vigtigt, at du tænker over om gaven passer til dit brand. En god firmagave støtter op om din brand fortælling og skaber positive associationer til din virksomhed. Derfor anbefaler vi miljøvenlige firmagaver. Med miljøvenlige gaver kan du både opnå glæden ved at give en gave og samtidig udtrykke nogle af dit firmas værdier.   

 

Miljøvenligt firmatøj, tryk og broderi

Vi tilbyder firmatøj i bæredygtige materialer og certificeringer.

Vi trykker dit logo med OEKO-TEX certificeret klasse 1 standard 100 apendix 6 transfer. Du kan også vælge et broderet logo. Broderi giver et elegant, professionelt udtryk, som en transfer eller et direkte tryk ikke helt kan matche. Selv til massefremstillinger bliver et broderis syninger aldrig 100% ens fra enhed til enhed. Det giver logoet et eksklusivt, håndlavet udtryk, som oser af værdi og kvalitet.

Du modtager altid en grafisk korrektur med visning af dit logo og på originale varer og farver.

 

Bliv en af de mere miljøvenlige virksomheder med miljøvenlige reklameartikler, miljøvenlige firmagaver og firmatøj

Med miljøvenlige reklameartikler firmagaver og firmatøj kan du sende et positivt signal til både dine kunder og dine medarbejdere. Så hvis du stræber efter at blive set som etaf de mere miljøvenlige virksomheder i Danmark, så kan du hos PromotionMakers finde et stort udvalg af af miljøvenlige produkter. Hvad angår miljøvenlighed, så er det vigtigt at tænke over detaljerne, f.eks. ved at sikre, at både dine giveaways, reklameartikler, firmatøj og gaver er miljøvenlige. 

 

TronLogo

TronLogo