Impact kollektionen

Impact kollektionen

IMPACT kollektionen er en række produkter, der sigter mod at have en positiv indvirkning. Der er et ansvar overfor miljøet, som ikke kan ignoreres. IMPACT kollektionen fokuserer på vandforbruget.
 
For hvert solgt produkt, donerer vi 2%, af provenuet, til at støtte Water.org. Det sikrer vand og et ændret liv. For yderligere information gå til: www.water.org
 
Læs alt om vores IMPACT kollektion på www.theimpactcollection.org

1 til 24 af 49

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 49

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
ENDEN PÅ GREENWASHING HVORFOR ØNSKER VI AT GØRE EN FORSKEL FOR BRUGEN AF VAND HVORDAN KAN VI LAVE EN POSITIV INDVIRKNING PÅ VANDBESPARELSE?
Med vores nye IMPACT kollektion, vil vi stoppe greenwashing, og fortælle den sande historie, om bæredygtighed. Vi mener, at sporbarhed og bæredygtighed er dybt forbundet. Og som markedespioner, baner vi vejen for resten af branchen. Vand er et verdensomspændende problem, fra det smeltende Arktis til tørrede outlands. Konsekvenser findes overalt i verden. I 2025 vil 50% af verdens befolkning, opleve såkaldt "vandstress". At skulle beskæftige sig med mangel på tilstrækkeligt og rent vand. Vand er et håndgribeligt emne. Ved hjælp af genanvendt polyester og bomuld. Når vi bruger disse genbrugsmaterialer, sparer vi tusindvis af liter vand. Men hvordan kan vi være sikre på, at vi virkelig bruger genbrugsmaterialer, og validere vores vandbesparende krav ? Med Aware™, garanterer vi de ægte brugte genbrugsmaterialer, og kravet om reduktion af vandpåvirkningen. Aware™ er en virtuel komponent, der verificerer bæredygtigt indhold, i et endeligt produkt, ved hjælp af sporstofteknologi, og validere påstande ved blockchain teknologi.
TronLogo

TronLogo