Impact kollektionen

Impact kollektionen

Impact kollektionen

IMPACT kollektionen er en række produkter, der sigter mod at have en positiv indvirkning på vores miljø. Der er et ansvar overfor miljøet, som ikke kan ignoreres. IMPACT kollektionen fokuserer på en reduktion af vandforbruget.

Hvordan garanterer vi, at vores impact kollektion er lavet af ægte genbrugsmaterialer?

Med Aware™ garanterer vi de ægte og brugte genbrugsmaterialer, og kravet om reduktion af vandpåvirkningen. Aware™ er en virtuel komponent, der verificerer bæredygtigt indhold, i et endeligt produkt, ved hjælp af sporingsteknologi, og validerer påstande om blockchainteknologi. Blockchain er et system til at registrere information på en måde, der gør det svært eller umuligt at ændre, hacke eller snyde systemet. 

Læs alt om vores IMPACT kollektion på www.theimpactcollection.org

Vi støtter Water.org

For hvert solgt produkt donerer vi 2% af provenuet til, at støtte Water.org med at ændre livet for mange mennesker med rent vand. For yderligere information gå til www.water.org

1 til 24 af 85

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Ønsker du at se TronLogo visualisering på produkterne?
- eller -

1 til 24 af 85

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Enden på greenwashing

 

Med vores nye IMPACT kollektion, vil vi stoppe greenwashing, og fortælle den sande historie, om bæredygtighed. Vi mener, at sporbarhed og bæredygtighed er dybt forbundet. Og med vores dygtige leverandør Xindao som markedespioner, er vi med til at bane vejen for resten af branchen.

 

Hvorfor skal vi gøre en forskel for brugen af vand?

Fordi vand er et verdensomspændende problem, fra det smeltende Arktis til tørre og fjerntliggende distrikter og regioner i udlandet, og konsekvenser findes overalt i verden. I 2025 vil 50% af verdens befolkning, opleve såkaldt "vandstress"; At skulle håndtere mangel på mangel på tilstrækkeligt og ”klar-til-brug” rent vand. Vand er et meget håndgribeligt emne. 

 

Hvordan kan vi gøre en forskel i kampen om vandbesparelse?Ved hjælp af genanvendt polyester og bomuld. Når vi bruger disse genbrugsmaterialer, sparer vi tusindvis af liter vand. Men hvordan kan vi være sikre på, at vi virkelig bruger genbrugsmaterialer, og validerer vores vandbesparende krav? 

 

Du gør en forskel, hvis du vælger IMPACT Aware kollektionen Med Aware™ garanterer vi de ægte og brugte genbrugsmaterialer, og kravet om reduktion af vandpåvirkningen. Aware™ er en virtuel komponent, der verificerer bæredygtigt indhold, i et endeligt produkt, ved hjælp af sporingsteknologi, og validerer påstande om blockchainteknologi. Blockchain er et system til at registrere information på en måde, der gør det svært eller umuligt at ændre, hacke eller snyde systemet. 

 

Vi går forrest i kampen om vandbesparelse

 

Må vi stjæle bare 2 minutter af din tid? For desværre fortæller de fleste grønne løfter ikke hele sandheden. Hør hvorfor i denne video ????????

 

TronLogo

TronLogo